BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeDietă & FitnessAlege o cană filtrantă perfectă pentru tine

Alege o cană filtrantă perfectă pentru tine

Alege o cană filtrantă perfectă pentru tine

Apa pe care o consumi îți afectează sănătatea mai mult decât îți poți da seama. Cu toate că aceasta pare curată și bună de băut, apa poate conține foarte multe substanțe care sunt dăunătoare  sănătății tale. O cană filtrantă te va ajuta să consumi o apa de calitate, apa care îți va oferi sănătatea mult dorită.

Cum alegi cana filtrantă ideala nevoilor tale?

Cana filtrantă ar putea fi o opțiune bună pentru tine în cazul în care vrei să te bucuri de o apă sănătoasă dar vrei să optezi pentru o variantă accesibilă.

Cana filtrantă te va ajuta pe tine și pe membrii familiei tale să trăiți mai sănătos dar în același timp să faci economii considerabile.

Cana filtrantă este o investiție bună care îți va permite să te bucuri de o apă superioară în cel mai scurt timp posibil. Pe piață vei găsi mai multe opțiuni care te vor ajuta să alegi mai ușor și mai bine cana de care ai nevoie.

Capacitatea cănii

Un aspect foarte important care îți va influența alegerea este capacitatea cănii. Dacă ai o familie  numeroasă atunci vei putea lua în calcul achiziționarea unei căni cu o capacitate mai mare. Trebuie să ții însă cont că aceasta este mai greu de manevrat.

O cană eficientă va putea să filtreze apa mai repede și este destul de eficientă și ușor de folosit. Cu cât cana este mai mare cu atât recipientul va fi mai mare și va trebui să aștepți mai mult timp ca aceasta să filtreze apă.

Durabilitatea

Cu cât este mai durabilă cana cu atât te vei bucura mai mult de ea. Poți lua în calcul faptul că o cană filtrantă nu este realizată în special pentru bucătărie, ci din contra va putea fi luată cu tine în vacanțe, excursii dar și în diverse deplasări.

Vei putea filtra apa mult mai ușor decât crezi. Materialul din care este confecționată cana trebuie să fie foarte puternic și să fie rezistent la șocuri.

Întreținere facilă

Fiecare filtru este curățat după ce cana este utilizată. Cu cât vei avea mai multă grijă de cana ta cu atât îi vei prelungi durata de viață. Este recomandat să schimbi cartușul de filtrare o dată la câteva luni pentru a te bucura de o apă mai calitativă. Un interval de 2-3 luni este mai mult suficient.

Prețul este important

Cana filtrantă are un preț accesibil dar înainte de a o cumpără trebuie să îi cunoști foarte bine caracteristicile. Alege o cană pe care să o poți folosi cu încredere în orice moment și care îți va amortiza investiția în cel mai scurt timp posibil. Nu va mai trebui să cumperi apă îmbuteliată și vei avea parte de apă pe care să o consumi cu cea mai  mare încredere. Trebuie să calculezi și suma pe care o vei investi în schimbarea filtrului.

Health2O îți pune la dispoziție cana filtrantă de care ai nevoie pentru a consuma apă sănătoasă care îți va aduce sănătate și hidratare.

Share With: