BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeHorecaDescoperă cele mai delicioase tipuri de pizza

Descoperă cele mai delicioase tipuri de pizza

Descoperă cele mai delicioase tipuri de pizza

Pizza este cu  siguranță un produs care poate cuceri și pe cea mai pretențioasă persoană. Atunci când te gândeșți la pizza ti se face poftă pe loc de acest preparat incredibil. Blatul pufos sau crocant te va cuceri instant iar toppingurile pe care pizza le conține sunt cu adevărat delicioase.

În prezent, pizza poate fi realizată în mai multe feluri și pe gustul fiecăruia dintre noi.

Tipurile de pizza pe care chiar trebuie să le încerci

Pizza Tris

Pizza Tris este perfectă pentru acele persoane care vor să se bucure de o pizza nu foarte încărcată. Aceasta conține sos de roșii, mozzarella, salam, șuncă, ciuperci și ardei gras. Este o pizza pe care o poate consuma oricine și la orice ora.

Pizza Al Pacino

Pizza Al Pacino surprinde prin aromele sale îmbietoare. Aceasta este realizată din sos de roșii, mozzarella, șuncă, ardei gras, măsline și usturoi. Este o pizza care are un gust complex și care  este perfectă pentru toate acele persoane care își doresc să încerce un preparat nou cu un gust aparte.

Pizza Giovana

Pizza Giovana impresionează prin gustul ei cu totul aparte. Este un preparat realizat din produse fresh și calitative. Cu siguranta pizza Giovana se va face instant remarcată deoarece conține sos de roșii, mozzarella, șuncă, salam, ciuperci, ardei gras, măsline și casaval. Este combinația perfectă pentru persoanele gurmande care vor să se bucure de un preparat special.

Pizza Fantasia

Pizza Fantasia este un produs inedit pe care toate persoanele care consumă peste o să o adore pur și simplu. Această pizza este realizată din sos de roșii, șuncă, ton, porumb, mozzarella și măsline. Este un preparat care se poate consuma atât dimineață cât și seară deoarece îți va oferi sațietatea pe care o  dorești.

Pizza Dalla Casa

Pizza Dalla Casa se face instant remarcată prin savoarea complexă și gustul cu totul unic. Această  pizza este realizata din sos de roșii, mozzarella, șuncă, ciuperci, ardei gras, cașcaval, măsline și roșii proaspete. Este o pizza delicioasă care te va cuceri încă de la prima mușcătura.

Pizza Celentano

Pizza Celenatano este un preparat uimitor care se bucură de o savoare impresionantă. Aceasta este realizată din sos de roșii, mozzarella, salam, șuncă, ciuperci, cârnați, ardei gras, bacon, ou capac și măsline. Este o pizza sățioasă perfectă pentru acei gurmanzi care nu se dau în lături de la nimic. Gama complexă de ingrediente fac din această pizza un preparat perfect.

Pizza Provinciale

Pizza Provinciale este  un preparat impresionant care abundă de legume și de ingrediente proaspete. Aceeasta pizza este realizată din sos de roșii, mozzarella, piept de pui, ciuperci, ardei gras, porumb, sos alb și nu în ultimul rând roșii proaspete. Cu siguranță este un preparat care poate cuceri pe oricine cu  ingredientele fresh și cu aroma să inconfundabilă.

Pizzaria Celentano îți pune la dispoziție mai multe tipuri de pizza

La Pizzeria Celentano nu vei avea cum să dai greș cu cele mai delicioase tipuri de pizza. Meniul complex care îți este pus la dispoziție te va ajuta să iei cea mai bună alegere.

Share With:
Tags