BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeHorecaCât de important este să mănânci sănătos

Cât de important este să mănânci sănătos

Cât de important este să mănânci sănătos

Alimentele pe care le consumăm au un impact major asupra sănătății noastre. Cu cât vei mânca mai sănătos cu atât te vei simți mai bine. Dacă nu ai timp suficient pentru  a petrece în bucătărie și să îți gătești felurile tale preferate atunci poți oricând comanda un meniu sănătos.

Mâncarea este importantă pentru oricine și dacă vrei să te bucuri de o cină delicioasă atunci tot ce ai de făcut este să plasezi o comandă telefonică la Bistro Carol și vei avea parte de o cină copioasă.

Cele mai sănătoase și renumite preparate de la Bistro Carol

Mâncarea este cu siguranță slăbiciunea tuturor. Fără mâncare nu putem avea energie pentru a ne desfășura sarcinile de zi cu zi. Ne simțim lipsiți de energie și vom avea parte de un comportament agresiv. Ne vom dori să stăm cât mai mult în pat deoarece nu ne vom simți în stare să putem ieși din casă. Toate aceste stări pot fi de domeniul trecutului dacă te vei bucura de un meniul complet de la Bistro Carol.

 

Antreurile sunt importante

Oricine iubește antreurile, aceste produse îți vor delecta papilele gustative. Cașcavalul pane este un preparat delicios pe care oricine îl poate consuma la orice ora din zi. Ciupercile cu gorgonzola sunt gustoase și sunt sănătoase, se pot consuma înainte de a servi masă.

Platourile sunt cele care fac diferența

Platourile se bucură de o cantitate mare de mâncare și se pot folosi cu încredere și în cadrul unui eveniment dar și atunci când ai în vizită câțiva prieteni. Platoul rece este cu siguranță o alegere inspirată. Acesta este realizat din mai multe tupuri de mezeluri și de preparate care vor cuceri și pe cea mai pretențioasă persoană.

Platoul cu brânzeturi este perfect pentru persoanele pretențioase care vor să aibă parte de o zi pe cinste în care să se simtă răsfățati. Dacă adori brânză atunci acest platou este mai mult decât perfect pentru tine.

Platoul grecesc este perfect dacă vrei să încerci altceva. Dacă te-ai săturat de meniurile clasice cu preparate tradiționale românești atunci trebuie să încerci acest platou care abundă cu legume, frigărui de pui, gyrop porc, crochete de brânză, cartofi prăjiți, măsline kalamata, brânză feta și lipie grecească. Nu ai cum să dai greș cu acest platou atât de gustos și atât de interesant.

Platoul cu burgeri este unul cu adevărat inedit. Dacă ai în vizită câțiva prieteni pe care vrei să îi răsfeți cu preparate extraordinare atunci trebuie să încerci acest platou. Cu siguranță nu vei da greș mai ales că toate persoanele iubesc burgerii și adoră să îi consume alături de cartofi prăjiți și de castraveți acri. Până la urmă cine nu iubește un preparat delicios cu un gust impresionant.

Bistro Carol îți pune la dispoziție cele mai proaspete alimente

Cu siguranță nu vei da greș alegând restaurantul Bistro Carol. Doar așa vei reuși să ai parte de un meniu pe cinste care să îți ofere sațietate întreagă zi și care să îți încânte papilele gustative.

Share With: