BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAfaceriRomconect da valoare si distincite proiectului tau

Romconect da valoare si distincite proiectului tau

imprimare autocolant

Romconect da valoare si distincite proiectului tau

Firma Romconect urmareste de fiecare data sa ofere numai servicii complete de productie publicitara si sa incheie parteneriate cu clientii sai pe timp un indelungat. Reusim acest lucru prin investii tehnologice moderne, prin intermediul unei echipe dedicate, a unor parteneri de incredere si a unor colaborari benefice si permenente, cu toti clientii nostri.

Pentru a lua legatura cu echipa Romconect aveti posibilitatea de a accesa pagina web www.romconect.ro.

Solutii inovatoare si produse finite de bun-gust

Romconect este intotdeauna pregatita sa vina in ajutorul planurilor tale cu solutii eficiente, cu o vasta experienta, cu tehnici de ultima generatie si cu preturi foarte avantajoase. Intreaga noastra echipa adauga valoare si impozanta, oricare ar fi proiectul tau: print banner, print mesh, print autocolant, firme luminoase, litere volumetrice polistiren, panouri publicitare, etc.

Romconect poate sa realizeze de exemplu pentru masina ta un print autocolant calitativ, rezistent in timp si cu un mare impact vizual. Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la servicii profesionale de colantare. Daca esti interesat sa-ti colantezi masina partial sau integral, noi iti oferim o varietate de modele foarte frumoase, in diferite culori si dimeniuni.

Misiunea firmei Romconect este de a oferi solutii integrale de productie publicitara si de a satisface si cele mai pretentioase gusturi. Va punem la dispozitie seriozitate, incredere, flexibilitate, dinamism, eficienta, profesionalism si o calitate la cele mai inalte standarde.

Autocolantari in forme si culori spectaculoase

Ai posibilitatea de a alege culorile pe care le doresti, iar daca vrei poti sa colantezi masina cu autocolant printat si laminat cu grafica ta. Autocolantul realizat de catre Romconect are o calitate de exceptie si este foarte rezistent la variatiile de temperatura.

print autocolant

print autocolant

Asadar, poti sa optezi pentru autocolant printat pe elementul de caroserie dorit sau poti sa optezi pentru un autocolant printat pe toata suprafata. Se pot colanta usile, oglinzile, plafonul, pragurile si elementele din interior. Preturile difera in functie de suprafata care trebuie colantata, deoarece se va utiliza un numar de metri de autocolant.

Daca masina a mai fost colantata este recomandat sa se indeparteze adezivul si autocolantul, astfel incat autocolantarea sa se efectueze in parametri optimi. Romconect va asteapta pentru a va realiza elemente de productie publicitara la cea mai inalta calitate si in cele mai intersante forme si culori.

Share With: