BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAfaceriGrup Onix este compania de care ai nevoie

Grup Onix este compania de care ai nevoie

Inspectie-video-canalizare facuta de grup onix img1

Grup Onix este compania de care ai nevoie

Ai nevoie de o companie care sa te ajute cu inspectii video canalizare? Atunci Grup Onix este solutia perfecta pentru nevoile tale. Aceasta companie este cea mai in masura sa iti ofere rezultatele pe care le astepti de atata timp.

Calitatea conteaza asa ca alege ce este mai bun

Grup Onix realizeaza cele mai sigure servicii de inspectie video canalizare. Alaturi de ei ai siguranta ca informatiile obtinute sunt conforme cu realitatea. Absolut toti angajatii se vor stradui sa iti ofere rezultatele pe care le astepti si orice informatie  importanta iti va fi dezvaluita. Tehnologia de care Grup Onix dispune este moderna si vei avea siguranta ca toate datele sunt corecte si ca imaginile sunt clare.

Aceasta tehnologie iti va oferi informatiile pe care le doresti, mai exact:

  • Vei putea afla care este starea conductei si daca sunt defectiuni- este o informatie utila deoarece ai nevoie sa stii in ce stare este conducta. Orice problema apare trebuie sa fie descoperita din timp ca sa se poata remedia. Aceste verificari de rutina ar trebui efectuate mai des.  Cu cat sesizezi problema mai repede cu atat remedierea acesteia va costa mai putin.
  • Identificarea fisurilor sau a sparturilor dar si cauza acestora – este necesar sa intelegi inca de la inceput ca orice conducta se deterioreaza in timp. Acestea nu pot fi monitorizate in permanenta de aceea nu ai cum sa descoperi o fisura fix in ziua in care a aparut. In plus conductele sunt tinute intr-un mediu neprietenos iar deteriorarea lor in timp este un aspect la care trebuie sa te astepti.
  • Calcularea pantei pentru fiecare tronson verificat – este un aspect esential. Ai nevoie sa stii care este panta fiecarui tronson ca sa iti poti da seama de intensitatea apei.
  • Se pot calcula eventualele deformari – este firesc ca o conducta sa se fisureze de-a lungul timpului. O echipa de experti te va ajuta sa descoperi din timp toate aceste fisuri si sa iei masuri.
  • Videoinspectia are ca scop efectuarea receptiei lucrarilor si identificarea defectelor – acest aspect te va ajuta sa vezi clar care sunt lucrarile pe care trebuie sa le faci si sa identifici mai repede defectele.

Inspectie-video-canalizare facuta de grup onix img2

Ce este inspectia video ?

Practic, vei vedea in timp real cum arata conducta si care este starea acesteia. Prin acest video vei vedea mai clar unde sunt problemele si care sunt zonele in care pot aparea probleme. Camerele companiei Grup Onix sunt calitative si ofera o imagine clara care va aduce la lumina si cea mai mica problema.

Poti avea siguranta ca vei stii exact care sunt toate problemele dar si cele care sunt in curs de formare. Nimic nu scapa neobservat si fiecare unghi este verificat cu atentie astfel incat totul sa decurga cat mai bine.

Pe langa toate astea Grup Onix vine cu ceva inedit catre clientii sai, si anume, informatiile care sunt obtinute in urma videoinspectiei iti vor fi predate. Vei primi un DVD sub forma de filme, de fotografii dar si de rapoarte care vor fi complexe si care te vor ajuta sa vezi mai clar care este starea conductei.

Share With: