BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeEducaţie & CulturăPsiholog Dragos Stoian va ofera relatii terapeutice pline de confidentialitate

Psiholog Dragos Stoian va ofera relatii terapeutice pline de confidentialitate

pshihoterapeut craiova

Psiholog Dragos Stoian va ofera relatii terapeutice pline de confidentialitate

Pentru Psihologul Dragos Stoian este foarte importanta confidentialitatea care sta la baza unei relatii de tip terapeutic, aceasta avand rolul de a asigura siguranta si incredere. Aceste ultime aspecte sunt necesare pentru a dezvalui si a discuta aspecte foarte personale.

Un psihoterapeut sau un psiholog are obligatia sa informeze clientul asupra limitelor confidentialitatii si asupra conditiilor care duc la incalcarea acesteia. Accesand pagina web www.psiholog-dragos-stoian.ro veti putea lua legatura cu Psiholog Dragos Stoian si veti putea beneficia de relatii terapeutice confidentiale si profesionale.

Realtii competente intre psihoterapeut si client

In general, toate subiectele discutate sau informatiile cu privire la constatarile medicale sunt protejate de relatia competenta psihoterapeut si client. Pentru a intelege ce este psihoterapeutul este necesar sa cunoastem ce este psihoterapia si anume: aceasta reprezinta o forma de tratament si de ameliorare a problemelor psihologice, folosind procedee de modificare a emotiilor, gandurilor distructive, reactiilor sau comportamentelor ce ne impiedica sa ajungem la telurile noastre.

Psiholog Dragos Stoian va asteapta cu un cabinet psihologic in Craiova profesional, unde toate actele terapeutice sunt de o foarte buna calitate si pline de confidentialitate. Un bun psiholog sau psihoterapeut reprezinta un ghid care are rolul de a ajuta clientul sa depaseasca obstacolele de natura interioara.

Printr-o relatie terapeutica potrivita, Psihologul  Dragos Stoian poate sa stimuleze persoana sa isi redescopere resursele sale interioare. Psihologul si clientul formeaza impreuna o echipa ce lucreaza la descoperirea si rezolvarea problemelor pe care clientul le prezinta.

pshihoterapeut craiova

Cum deosebim psihologul, psihoterapeutul si psihiatrul?

Intre acestia exista o multime de diferente pe care le vom prezenta in continuarea acestui articol si anume:

  • psihologul: reprezinta absolventul facultatii de psihologie, poate fi specializat in mai multe domenii (psihologie clinica, psihologie organizationala, psihologie educationala, etc.) si in competenta sa intra comportamentul uman, testarea psihologica, studiul psihicului, recomandarea unor procedee care contribuie la solutionarea problemelor de natura psihologica.
  • psihoterapeutul: reprezinta un specialist care are o formare postuniversitara in aceasta ramura. In competenta sa intra diverse metode de actiune, conversatia de tip terapeutic, sugestia, hipnoza, interventiile prin arta si multe altele.
  • psihiatrul: este absolventul facultatii de medicina si are specializarea in psihiatrie. In competenta acestuia intra diagnosticul, prevenirea si tratamentul bolilor de natura psihologica. Ca si instrument terapeutic principal folosit de catre acesta este prescrierea medicatiei adecvate.

Cu Psiholog Dragos Stoian succesul terapiei este bazat pe contributia activa a persoanelor implicate in relatia de tip terapeutic, acestea fiind reprezentate de terapeut si client.

Share With: