BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeHorecaCum a apărut burgerul în țară noastră

Cum a apărut burgerul în țară noastră

Cum a apărut burgerul în țară noastră

Burgerii sunt mâncarea preferată a marea majoritate a oamenilor. Aceștia sunt cu siguranță un preparat recunoscut peste tot în lume. Aceștia sunt absolut fascinanti deoarece înglobează un adevărat univers culinar.

În orice țară ajungi cu siguranță vei găși un local unde se prepară burgeri, fie că vorbim de un oraș micuț sau de unul mare tot vei găși un loc în care să te bucuri de acest preparat delicios.

Dacă nu vrei să ieși din casă atunci poți să îți comanzi burgeri la domiciliu și te vei bucură de cele mai bune preparate.

Istoria bogată a burgerului

Orașul Hamburg a devenit faimos în secolul 19 pentru carnea să de vită. Această era tocată și era preparată precum chiftele. Un val de imigranți germane au ajuns în America și și-au deschis propriile restaurante care serveau “friptură de Hamburg”.

Clasicul burger pe care îl știm astăzi este format din carne de vită strânsă într-o chiflă și a fost invetat între anii 1885 și 1904. În mod cert această este o mâncare comercializată în parcuri de distracții, la târguri sau la conferințe și la festivaluri.

După care în următorii 100 de ani, hamburgerul s-a împrăștiat în toată lumea că un rezultat al globalizării și al apariței lanțurilor de restaurante fast-food.  În prezent, burgerii nu mai sunt de foarte mult timp un produs fast-food ci din contra, un preparat respectat pe care îl poți găși în toate meniurile de restaurante, pub-uri și barurile din întreagă lume.

Barbacoa Food este locul unde poți savura cel mai delicios burger

Burgerul Barbacoa este un burger cunoscut realizat din carne de vită, ceapă caramelizată, castraveți murați, cheddar, bacon dar și sos barbacoa și salată iceberg.

Dublu Burger este un produs realizat din carne de vită, ceapă caramelizată, castraveți murați, cheddar, bacon, sos barbacoa și salată iceberg. Acest produs este unul cunoscut pentru savoarea să și pentru gustul perfect pe care îl are. Cu siguranță este un produs pe care să îl poți consumă atunci când inviți niște prieteni la ține.

Porcusorul Zdrentuit este un produs delicios cu o savoare aparte. Acesta este realizat din: ceafă de porc, salată iceberg, castraveți murați și sos de muștar. Este un preparat deosebit care se poate consumă cu încredere în orice moment al zilei.

Barbaco Food este restaurantul în care poți veni în orice moment și poți savura un preparat extraordinar.  Aici vei găsi cele mai bune și cele mai delicioase produse care îți vor oferi energie pentru întreagă zi.

Savurează cu încredere un burger delicios

Barbacoa Food este locul în care poți savura produsul pe care îl iubești. Aici te poți bucura de cele mai bune produse sau le poți comanda acasă pentru a le servi în liniștea căminului tău.

Un burger se poate servi cu încredere atât la restaurant cât și acasă, înconjurat de persoane dragi. Până la urmă nu contează locul, ci preparatul pe care îl vei savura. Un burger este în mod clar un preparat care poate fi pe gusturile tuturor.

Share With: