BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeRestaurante & PizzeriiPizzeria Celentano va recomanda urmatoarele tipuri de pizza

Pizzeria Celentano va recomanda urmatoarele tipuri de pizza

Pizzeria Celentano va recomanda urmatoarele tipuri de pizza

Pizza este cu siguranță cel mai renumit preparat care se bucură de succes în întrega lume. Bineînțeles că pizza a avut parte de-a lungul timpului de diverse forme. Pizza pe care cu toții o îndrăgim în prezent își are originea în Napoli undeva pe la începutul secolului XI. Pizza era și în acea perioada de timp o mâncare de bază și era realizată pe un blat simplu copt peste care se presărau ingrediente precum roșii, brânză sau anșoa.

Pizza se poate realiza cu blat moale sau gros, blat crocant sau clasic. În cele de mai jos vei descoperi care sunt cele mai renumite tipuri de pizza pe care le poți încerca.

Iată care sunt cele mai renumite tipuri de pizza de care te poți bucura

Pizza Margherita

Pizza Margherita este preferată italienilor. Este o pizza simplă care se poate consuma cu încredere în orice zi.  Acesta pizza este fără doar și poate un preparat savuros pe care îl poți consumă cu încredere în fiecare zi. Pizza Margherita conține și sos de roșii, ulei și busuioc și se pot combină într-un mod savuros pe pizza.

Pizza Funghi

Pizza Funghi este o pizza care nu are parte de ingrediente complexe dar care are un gust deosebit și savuros. Peste blatul subțire sau pufos se va adauga sosul de roșii, ciupercile și mozzarella. Acest tip de pizza este cu siguranță un preparat pe care îl poți savura în orice moment și care îți va oferi sațietatea de care ai nevoie pe parcursul zilei.

Pizza Quattro Stagioni

Acest tip de pizza este cu siguranță unul foarte renumit deoarece poate fi savurată cu încredere alături de prieteni. Te poți bucura de acest tip de pizza atunci când organizezi o întâlnire cu prietenii sau când îți dorești să ai parte de o zi în care să te poți răsfăța cu mai multe tipuri de pizza.

Pizza Capriciosa

Pizza Capriciosa este cu siguranță un preparat care îți va stârni curiozitatea și care îți va delecta papilele gustative. Aceasta este o pizza renumită care are parte de ingrediente proaspete și care îi asigura gustul și  prospețimea.

Pizza Quatro Formaggi

Acest tip de pizza este unul pe care îl poți savura cu încredere în orice moment. Pizza Quatro Formaggi este o pizza albă, cremoasă și savuroasă. Gustul acesteia apetisant cu siguranță te va determina să te bucuri de ea la orice ora din zi și din noapte.

Tipurile de brânză pentru acest preparat trebuie să fie cât mai gustoase și cât mai diferite. Persoanele care vor să încerce ceva nou și care vor să se bucure de un preparat inedit vor alege de fiecare dată o astfel de pizza.

Pizza Diavola

Toate acele persoane care iubesc pizza picantă ar trebui să încerce acest preparat atât de renumit. Pizza Diavola este cea mai delicioasă si cea mai puternică pizza.  Cu siguranță o vei adora și te vei bucura de gustul ei complex.

Pizzeria Celentano este cea în care poți savura cele mai delicioase și cele mai gustoase preparate.

Share With: