BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeConstrucţiiRental Access Solutions iti pune la dispozitie cele mai calitative nacele

Rental Access Solutions iti pune la dispozitie cele mai calitative nacele

NACELA-HT23RTJ-RAS

Rental Access Solutions iti pune la dispozitie cele mai calitative nacele

Ai nevoie de nacele atunci cand urmeaza sa desfasori o lucrare la inaltime. Cu ajutorul lor poti ajunge mai repede si cu mai multa usurinta in zonele greu accesibile. Inaltimea maxima a unei nacele difera in functie de modelul acesteia. Sunt doua tipuri de inaltimi de ridicare, prima se refera la inaltimea maxima la care se poate ridica platforma iar cea de-a doua se refera la inaltimea maxima la care se poate lucra pe platforma.

Nacelele cu cele mai mici dimensiuni au o inaltime de ridicare de 3.5 metri in timp ce nacelele de mari dimensiuni pot depasi 45 de metri.

Rental Access Solutions – solutia perfecta pentru a inchiria nacele

Rental Access Solutions este compania care dispune de o flota proprie de nacele performante si care sunt foarte bine intretinute. Cu ajutorul acestor nacele, clientii companiei au avut parte de cele mai bune si cele mai rezistente produse de pe piata.

Rental Access Solutions iti pune la dispozitie servicii de cea mai buna calitate de inchirierea acestor nacele dar si de intretinerea si repararea acestora. Scopul nostru final este acela de a avea parte de clienti pe deplin multumiti de calitatea serviciilor noastre.

inchirieri nacele ras

Greutatea de ridicare a acestor nacele este compusa din greutatea oamenilor care sunt pe platforma dar si de cea a uneltelor folosite de acestia. Nacelele de mici dimensiuni pot ridica pana la 140 de kilograme in timp ce nacelele de mari dimensiuni pot ridica peste 1.5 tone.

Haulotte – marca de incredere a Romaniei

Haulotte Group este o societate franceza care produce si care comercializeaza echipamente de ridicare de materiale dar si de persoane. La inceput Haulotte a fost denumita Pinguely in anul 1979 dupa care in anul 2005 a devenit Haulotte Group.

La inceput acest grup a realizat doar automacarale dupa care si-a largit activitatea si a inceput sa comercializeze alte echipamente precum: stivuitoare telescopic, esafondaje, module pentru cofraje si nu in ultimul rand nacele elevatoare.

Specificul marcii Haulotte este acela de a crea produse diverse si care se pot adapta cu usurinta. Nacelele realizate de aceasta companie pot fi articulate sau telescopic si pot atinge inaltimi foarte ridicate pentru a putea raspunde tuturor cerintelor din domeniul constructiilor. Marca Haulotte si-a dobandit notorietatea de-a lungul anilor datorita ofertei sale bogate. In plus aceasta este prezenta in peste 30 de tari si are filiale mai ales in Statele Unite, China si Australia.

nacele-H21TX-ras

Rental Access Solutions reuseste sa iti ofere de fiecare data o solutie optima pentru toate problemele tale. Cu ajutorul produselor prezente pe site-ul acestora vei reusi sa lucrezi la inaltime in cele mai sigure moduri. Este foarte important sa tratezi totul cu seriozitate si sa pui siguranta pe primul loc. Nacelele Haulotte se numara printre cele mai calitative si cele mai rezistente de pe piata. Le poti inchiria, ori daca ai nevoie de acestea pe o perioada mare de timp atunci le poti cumpara cu incredere. In mod sigur vei avea parte de un produs care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Share With: