BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeConstrucţiiCum poti beneficia de servicii de inspectie video canalizare

Cum poti beneficia de servicii de inspectie video canalizare

servicii de inspectie video canalizare

Cum poti beneficia de servicii de inspectie video canalizare

Vrei sa ai parte de servicii de inspectie video canalizare? Atunci trebuie sa colaborezi cu Tarvos GC, o companie specializata in realizarea de inspectii video cat mai amanuntite a canalizarilor.

Cauzele care duc la imbatranirea canalizarii

Trebuie sa stii ca de cele mai multe ori canalizarile imbatranesc din cauza deteriorarii materialului din care sunt realizate. Presiunea apei din interior este un alt factor care poate deteriora canalizarea. Alti factori la fel de importanti care pot defecta o canalizare sunt: proiectarea defectuoasa, executia, exploatarea, influenta sarcinilor exterioare dar si  multe altele.

Ce implica aceasta inspectie video conducte:

  • Vizualizarea starii generale a conductei, se va face o captura video si foto a acesteia
  • Se vor vizualiza avariile, fisurile sau demufarile
  • Se va masura lungimea conductei
  • Se va masura inclinarea conductei atat grafic cat si timp real
  • Se vor prelua datele intr-un soft specializat si se vor edita rapoartele specifice.

Tehnologia cu care se vor face toate aceste verificare este:

Autolaboratoare CCTV – acestea sunt echipate cu roboti care pot efectua inspectii video canalizare pe diameter cuprinse intre 150 – 250 mm dar si cu lungimi de cablu de pana la 300 m

Unitati portabile PUSH CAM – se folosesc in special pentru inspectia video a conductelor interioare cu diametru cuprinse intre 15 si 200 mm. Lungimea cablului este de pana la 80 m.

servicii de inspectie video canalizare

Inspectia video se poate face atat in cazul lucrarilor recent efectuate cat si in cazul conductelor invechite sau care sunt deteriorate. Doar printr-o astfel de inspectie vei stii care este cu exactitate starea conductie. Vei stii care este locul de pornire si care este locul de oprire precum si multe alte detalii pe care nu ai avea cum sa le descoperi altfel.

Inspectia cu sistemul CCTV se poate face in urmatoarele conditi: inainte de reabilitare dar cu o pregatire in prealabil care va putea asigura accesul CCTV-ului si in diameter cuprinse intre 200 si 1000 mm, in timpul reabilitatii atunci cand o lucrare trebuie sa fie refacuta si dupa reabilitare in momentul in care se doreste verificarea calitatii lucrarii de reabilitare. Daca tu nu te vei implica in aceasta problema nu o va face nimeni.

Tarvos GC este o companie care te va ajuta sa ai parte de o imagine reala a conductei de canalizare. Cu cat te implici mai mult in verificarea si in gasirea unei solutii pentru remedierea acesteia cu atat canalizarea ta se va pastra intr-o stare perfecta. De-a lungul timpului aceasta se va deteriora indiferent de materialul din care este realizata. O verificare din cand in cand nu va strica niciodata mai ales ca doar asa poti sesiza din timp eventualele probleme.

Este mult mai benefic si mai putin costisitor pentru tine sa identifici problemele din timp si sa incerci sa le remediezi inca de la aparitia acestora decat sa le lasi sa stagneze si ca intreaga situatie sa iti scape complet de sub control.

Tarvos GC este compania perfecta pentru nevoile tale.

Share With: