BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeConstrucţiiTot ce trebuie sa stii despre casele din containere

Tot ce trebuie sa stii despre casele din containere

case-din-container

Tot ce trebuie sa stii despre casele din containere

Vrei sa ai o casa de care sa te bucuri intreaga viata? Atunci poti sa alegi casele din containere. Acestea au ajuns sa reprezinte cele mai bune solutii deoarece au un cost redus si se bucura de o calitate superioara. In plus o casa din container reprezinta o alternativa mai ieftina decat casele obisnuite.

Containerele iti vor oferi mai multe beneficii decat o casa din ciment sau din caramida.

Beneficiile aduse de o casa din containere

Pretul

Pretul este cel mai mare avantaj pe care il are o astfel de locuinta. Trebuie sa stii ca pretul unui container porneste de la  2.500 de euro la noi in tara.  Cu siguranta daca vei alege sa cumperi un container de la Case Container preturile vor fi mai mult mai mici.

Iti poti amenaja singur locuinta sau poti colabora cu o companie care se ocupa de amenajarea caselor din containere. Bineinteles ca aceasta optiune te va costa putin mai mult.

Timpul mic de executie

Un alt avantaj major este timpul de executie destul de scurt. Casele din container pot fi executate chiar si intr-o luna.  Daca vei alege o companie care sa se ocupe de realizarea casei in locul tau vei vedea ca aceasta va fi livrata in cel mai scurt timp posibil. Tot ce va mai ramane sa faci este sa alegi mobila si sa te ocupi de designul de interior.

Containerele pot fi mutate oriunde pe glob fiind foarte usor de transportat cu ajutorul tirului sau cu ajutorul vaporului. Daca iti plac calatoriile si nu te temi sa mergi in diferite aventuri poti oricand pleci cu casa ta din continere intr-o vacanta. Asta bineinteles daca ai permis pentru tir.

Sunt ecologice

Casele din containere sunt prietenoase cu mediul. Alegand o astfel de casa te vei simti mandru ca participi la salvarea mediului. Un container are in jur de 3500 kg de fier.  Daca iti vei instala un panou solar te vei putea bucura de independenta energetica, de propria ta sursa de electricitate dar si de apa calda.  Poti chiar sa reduci costurile anuale de incalzire daca vei realiza un acoperis verde, adica un acoperis din plante, muschi, iarba care iti vor oferi o izolatie termica foarte buna.

Poti avea parte de casa mult visata la un cost destul de redus. In plus este o casa pe care o poti realiza oriunde iti doresti. Daca vrei sa locuiesti in aceeasi curte cu parintii tai atunci tot ce ai de facut este sa apelezi la o companie specializata care sa te ajute in realizarea unei case din containere chiar in curtea acestora.

case-din-containere

Case Container iti ofera o locuinta sigura

Atunci cand iei in calcul sa optezi pentru case construite din containere trebuie sa apelezi la cea mai buna companie. Ai nevoie in primul rand de o siguranta aparte din partea companiei cu care colaborezi. Angajatii acestora trebuie sa stie cum sa discute si tine si sa iti prezinte avantajele si riscurile astfel incat sa stii ce te asteapta. Case Container face asta pentru tine.

Share With: