BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeStil de viaţăCum poti inchiria automate de cafea?

Cum poti inchiria automate de cafea?

cafea-pentru-birou

Cum poti inchiria automate de cafea?

Vrei sa inchiriezi automate de cafea? Atunci trebuie sa iei cele mai bune decizii astfel incat sa le oferi angajatilor tai cea mai buna cafea.

Cu cat le oferi angajatilor tai un aparat mai bun de cafea cu atat sansele ca acestia sa fie multumiti vor fi mai mari. Pana la urma trebuie sa investesti in acestia  daca vrei sa dea un randament mai bun.

Alo Cafea iti ofera aparate de cafea care sa iti faca ziua mai frumoasa.

alo cafea

Beneficiile aduse de cafea

Cafeaua ofera longevitate

Dr. Erikka Loftfield conducatoarea studiului si cercetator la Institutul National de Cancer a mentionat “Am observat o asociere inversă între obiceiul de a bea cafea şi mortalitate, indiferent dacă participanţii la studiu consumau o ceaşcă sau mai multe pe zi – chiar şi opt sau mai multe, indiferent dacă beau cafea la filtru, instant sau decofeinizată,” . Drept urmare, cafeaua cosumata in mod frecvent te va ajuta sa treiesti mai mult

Cafeaua este un puternic stimulant al creierului

Cafeaua creste randamentul fizic si activitatea cerebrala.Functia cognitiva va fi imbunatatita deoarece cafeaua are capacitatea de a inlatura neurotransmitatorii creierului asociati cu somnolenta.  Functiile superioare ale creierului precum atentia, gandirea logica, vigilenta si timpul de reactie vor fi si ele imbunatatite.

Cafeaua te ajuta sa slabesti

Cafeaua te ajuta si in curele de slabire deoarece stimuleaza rapid secretia bilaterala. Este recomandat sa bei cafeaua fara indulcitor si fara lapte sau frisca.

Cafeaua te ajuta sa iti imbunatatesti performantele fizice

Cafeaua este atat de cunoscuta deoarece te ajuta la stimularea sistemului nervos  si  ajuta la cresterea nivelului de adrenalina din sange. Daca vei consuma o singura cana de cafea performantele tale fizice vor fi imbunatatite cu  11 – 12%.

Cafeaua contine substante nutritive importante

Pe langa gustul placut, cafeaua mai are si foarte multe beneficii pentru organismul tau. O singura ceasca de cafea contine:

– riboflavina (vitamina B2), mai exact 11% din doza zilnica recomandata.
– acid pantotenic (vitamina B), mai exact 6% din doza zilnica recomandata.
– mangan, mai exact 3% din doza zilnica recomandata.
– potasiu, mai exact 3% din doza zilnica recomandata.
– magneziu, mai exact  2% din doza zilnica recomandata.
– niacin, mai exact 2% din doza zilnica recomandata.

Scade aparitia diabetului de tip 2

Diabetul de tip 2 este o problema grava de sanatate si afecteaza mai mult de 300 de milioane de persoane in intreaga lume. Acesta este caracterizat de nivelurile mari de zahar in sange. Persoanele care consuma in mod frecvent cafea au un risc mai scazut cu 23 -50% de a dezvolta diabetul de tip 2.

Scade riscul de aparitie a bolii Parkinson

Boala Parkinson este a doua boala neurodegenerative din lume si afecteaza foarte multe persoane. In prezent nu se cunoaste nici un tratament eficient, drept urmare este o boala incurabila. Bautorii de cafea  au un risc mai scazut de aparitie a bolii Parkinson.

Cafeaua protejeaza ficatul

Ficatul este un organ uimitor care indeplineste cateva functii vitale.  Exista foarte multe afectiuni care afecteaza in principal ficatul, mai exact hepatita si boala ficatului gras. Persoanele care beau 2 cesti de cafea pe zi au un risc de  80% mai mic de a se imbolnavi de ciroza.

Share With: