BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeSanatateVrei sa beneficiezi de servicii de masaj la Cabinetul Sanoactiv RB?

Vrei sa beneficiezi de servicii de masaj la Cabinetul Sanoactiv RB?

Sanoactiv-RB

Vrei sa beneficiezi de servicii de masaj la Cabinetul Sanoactiv RB?

Sanoactiv RB reuseste sa acopere o sfera larga de servicii medicale, de la recuperarea psihomotorie, diferitele tehnici de masaje pentru relaxare si pana la sedintele de recuperare medicala sau sedinte de intretinere.

Din momentul in care o sa ne treceti pragul, vom fi foarte atenti la necesitatile medicale pe care le aveti si va vom ajuta in functie de afectiunea voastra sa beneficiati de programe de recuperare medicale exceptionale.

Recuperare medicala

Sanoactiv RB va purta un dialog cu fiecare pacient in parte si va avea grija ca acesta sa primeasca programe de kinetoterapie adecvate afectiunii avute, acestea avand ca scop sa reduca atat neplacerile psihice, fizice, cat si de stres.

Sanoactiv RB este un cabinet de kinetoterapie din Craiova modern, in care veti intalni cele mai inovatoare programe de recuperare medicala, neinvaziva si veti beneficia de aparatura medicala de ultima generatie.

Apeland la toate cunostintele actualizate in permanenta, Sanoactiv RB va contribui intr-un mod extrem de vizibil si de eficient la prevenirea diferitelor patologii, ameliorarea simptomatologiei de tip dureros sau la tratarea patologiilor pe care le aveti. Putem spune ca inca de la prima sedinta de recuperare medicala, veti constata o imbunatatire a tabloului clinic al afectiunii pe care o aveti.

Tipuri de masaje

Cu Sanoactiv RB veti avea o gama larga de masaje, necesare in recuperarea voastra medicala si anume: masaj de relaxare, masaj terapeutic, masaj cu bambus, masaj anticelulitic, masaj limfatic.

Pentru mai multe informatii despre programele noastre terapeutice, va recomandam sa vizitati website-ul www.sanoactiv.ro, mai exact pagina de servicii, care este dedicata special acestor programe de recuperare medicala.

In general, masajul terapeutic are o multime de indicatii in diferite afectiuni: afectiuni ale aparatului locomotor, aparatului cardiovascular, afectiuni metabolice, afectiuni de tip psihogen, refacerea elasticitatii tesuturilor, accelerarea cicatrizarilor, eliminarea toxinelor care provin din activitatea muschilor, ameliorarea circulatiei sangelui, resorbtia edemelor, activarea circulatiei limfei, etc.

Va asteptam la Sanoactiv RB pentru a beneficia de sedinte de kinetoterapie executate de un personal calificat, experimentat si specializat in acest domeniu de activitate, precum si de masaj de relaxare sau anticelulitic.

Share With: