BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaProkinetic iti ofera sedinte de kinetoterapie la cele mai inalte standarde

Prokinetic iti ofera sedinte de kinetoterapie la cele mai inalte standarde

centrul-prokinetic

Prokinetic iti ofera sedinte de kinetoterapie la cele mai inalte standarde

Ai o problema de sanatate si ai nevoie de recuperare medicala? Vrei sa ai parte de sedinte de kinetoterapie cat mai calitative dar nu ai vrea sa cheltui foarte multi bani? Ei bine, Prokinetic este cea mai buna solutie pentru tine.

Iata cum te pot ajuta sendintele de kinetoterapie

Kinetoterapia este folosita in recuperarea afectiunilor aparatului locomotor dar si in recuperarea afectiunilor neurologice, reumatice, ortopedice, cardiace sau respiratorii.

Beneficiile aduse de kinetoterapie sunt urmatoarele: imbunatateste intr-o mare masura rezistenta, ajuta la cresterea masei musculare, ajuta la redobandirea fortei musculare, recastigarea echilibrului, reabilitarea neuromusculara, recastigarea reflexelor posturale, recastigarea dexteritatii, combaterea durerii, corectarea posturii, recuperarea fortei musculaturii afectate si ameliorarea tonusului muscular.

Medicul este cel mai in masura sa iti spuna de cate sedinte de kinetoterapie ai nevoie ca problema ta sa fie una de domeniul trecutului. Cu cat vei face mai multe sedinte cu atat durerile tale vor disparea mai repede.

La Prokinetic vei avea la dispozitia ta o echipa de peste 20 de terapeuti care te vor ajuta sa ai parte de cea mai calitativa perioada de recuperare. Prin miscare, specialistii Prokinetic te vor ajuta sa inlaturi problemele de sanatate dar si sa ajungi la cea mai buna forma fizica. Miscarea te ajuta sa arati mai bine dar si sa iti eliberezi mintea de toate gandurile negative.

prokinetic-centru

Masajul terapeutic – o noua modalitate prin care poti reduce durerea

Doar un specialist iti poate spune daca ai nevoie de un masaj terapeutic. Acesta te va ajuta sa obtii un efect pe termen scurt, dar daca durerile sunt tot mai apasatoare atunci este recomandat.

In general masajul terapeutic nu este recomandat persoanelor care au afectiuni maligne, cutanate, inflamatorii osoase sau osteoarticulare. In cazul in care nu ai aceste probleme de sanatate te poti bucura de el.  Acest tip de masaj poate trata cu succes urmatoarele afectiuni: probleme ale articulatiilor, afectiuni circulatorii venoase, afectiuni limfatice, afectiuni ale coloanei vertebrale, distrofie musculara, distrofie neuro-musculara sau reumatisme.

Ca sa poti avea parte de rezultatele pe care le doresti este necesar sa faci cat mai multe sedinte de masaj terapeutic. In orice caz specialistii din cadrul centrului de recuperare Prokinetic se asigura ca toti pacientii sa aiba cele mai bune rezultate si ca dupa fiecare sedinta, multumirea sa se citeasca pe chipul acestora.

Experienta indelungata pe care o au in acest domeniu ii ajuta sa aiba cele mai bune rezultate. Profesionalismul de care dau dovada la fiecare sedinta de kinetoterapie sau de masaj terapeutic a ajutat ca fiecare pacient sa aiba mai multa incredere in procedura.

Prokinetic este centrul de recuperare care te va ajuta sa iti recastigi mobilitatea si care te va invata sa pretuiesti mai mult sanatatea. Ai grija de tine si de sanatatea ta. Specialistii Prokinetic sunt aici ca toate problemele tale sa dispara si ca tu sa ai mai multe incredere in fortele proprii. Apeleaza oricand la Prokinetic si vei avea parte de cel mai bun tratament la cele mai bune costuri.

Share With: