BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaImplantul dentar și avantajele acestuia

Implantul dentar și avantajele acestuia

Implantul dentar și avantajele acestuia

Implantul dentar este o soluție modernă și biocompatibila cu organismul uman. Procedura  este foarte avansată  și are o calitate mult mai bună față de orice altă soluție de înlocuire a  dinților lipsa.

Avantajele oferite de implanturile dentare:

Salvarea dinților învecinați

Cel mai important aspect este că implantul dentar îți salvează dintii învecinați de la șlefuire. Spre deosebite de puntea dentară pe care se susține pe dintii vecini care trebuiau slefuiti. Implantul dentar se inserează în locul lipsa. Pe acest șurub se va construi o coroniță iar dintii învecinați vor rămâne sănătoși și integrii.

Imitarea dinților naturali

Implantul dentar imită perfect rădăcina naturală. Coroanele din zirconiu sau cele din ceramică sunt aplicate pe bont și implant și arată și se simt că dintii naturali.

Stoparea retracției osoase

Un dinte lipsa înseamnă lipsa de stimul pentru os. Lispa rădăcinii dentare nu mai transmite osului stimul iar acesta va începe treptat să se resoarba. Implantul dentar stimulează osul maxilar și împiedică retractia acestuia la fel ca un dinte natural cu rădăcina.

Protejarea întregii danturi

Un sigur dinte lipsa face ca osul și gingia să se degradeze complet. Dintii învecinați vor deveni instabili și se vor mișca și vor ajunge în cele din urmă să migreze. Implantul dentar stimulează rădăcina dintelui natural și împiedică dintii alăturați să migreze. Dacă dintii vecini rămân stabilizați aceștia nu vor mai cădea.

Îmbunătățirea mirosului respirației

Deoarece implantul dentar imită fizionomia dintelui natural mirosul urat al respiratiei va fi de domeniul trecutului.  Acesta trebuie să fie curățat și întreținut că orice dinte. Dacă dintele este periat zilnic și corect atunci acesta va avea parte de o stare mai bună.

Restaurează zâmbetul într-o manieră naturală

Prin înlocuirea dintelui inclusiv a rădăcinii se poate reproduce artificial funcția dintelui natural cu o baza puternică și stabilă. Coroana pe implant dentar este realizată din materiale estetice și este ancorată la acesta prin intermediu bontului protetic.

Îmbunătățirea calității vieții

Lipsa dinților scade încrederea și respectul față de sine și înrăutățește calitatea vieții. Înlocuirea dinților cu coroane estetice și funcționale pe implanturi dentare este ideala pentru orice persoana.

Îmbunătățirea igienei orale

Igiena implanturilor dentare este foarte importantă. Aceștia se pot îngrijiri cu cea mai mare ușurință.  Implantul dentar se poate îngriji precum dintele natural, se va utiliza periuță dentară, ață dentară și dușul oral.

Conservarea integrității structurilor faciale

În lipsa rădăcinilor dentare poate apărea resorbtia osoasă. Osul nu mai este stimulat corespunzător și își va pierde funcția și va începe să se atrofieze. Inserarea unui implant dentar va împiedica resorbtia osului. Oasele maxilare susțin mușchii și tegumentele fetei. Atâta timp cât ele nu își modifică volumul pielea va rămâne întinsă și fără riduri iar fizionomia se va păstra nemodificată.

Dent Priority este clinica perfectă pentru dantura ta

Dent Priority este clinica de care ai nevoie pentru că dantura ta să fie perfectă. Cu cât vei avea mai multă grijă de dantura ta cu atât această va arată mai bine.

Dent Priority te va ajută să ai parte de o dantură perfectă și de cele mai bune rezultate. Dantura ta va avea parte de cele mai bune rezultate și vei putea zâmbi din nou cu încredere.

Share With: