BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeHorecaCofetăria este tărâmul dulciurilor

Cofetăria este tărâmul dulciurilor

Cofetăria este tărâmul dulciurilor

Cofetăria Aida te invită într-o lume fascinantă a dulciurilor. Prăjiturile au fost dintotdeauna preferatele adulților și copiilor. Fie că vorbim despre prăjituri cu ciocolată sau cu frișcă atât adulții cât și copii sunt pur și simplu cuceriți de aromele perfecte și de aspectul deosebit.

De-a lungul timpului cofetarii au experimentat și au îmbogățit rețetele standard și au reușit să cucerească un număr tot mai mare de oameni. De la prăjituri, la bomboane și până la torturi vei găsi într-o cofetărie. Nu este niciodată  tardiv să încerci ceva dulce și să te bucuri de efectele pe care prăjiturile le are asupra ta. Atunci când intri într-o cofetărie cu siguranță nu știi ce prajtura să alegi.

Prăjiturile pe care le poți încerca de la Cofetăria Aida

Tarta cu fructe

Tarta cu  fructe este un desert delicios și răcoros. În zilele toride de vara dar și în zilele reci de iarnă tarta se va dovedi a fi o prăjitură delicioasă. Tarta cu fructe este realizată din crema de vanilie, aluat fraged, fructe proaspete și glazură de fructe. Este un deșert incredibil cu care nu vei da greș.

Mousse 3 cicoclate

Dacă adori ciocolată atunci aceasta este prăjitură potrivită pentru tine. Cele trei tipuri de ciocolată, și anume: ciocolată belgiană albă, cu lapte și neagră îți vor încânta papilele gustative. Nu ai cum să nu fii pe deplin cucerit de această ciocolată care este de-a dreptul perfectă.

Milky

Milky este prăjitură tuturor persoanelor care vor să se bucure de un deșert fresh. Această prăjitură este realizată din blat pandișpan cu cacao însiropat, crema iaurt și cu inserție de căpșuni. Este o prăjitură care va cuceri chiar și pe cea mai pretențioasă persoană. Este dulce și nu este deloc gretoasa.

Pavlova

Cine nu a auzit de Pavlova? Aceast prăjitură renumită te va cuceri încă de la prima îmbucătura. Este realizată din bezea din albuș de ou, crema mascarpone și iaurt grecesc și fructe. Această prăjitură deosebit de gustoasă si îți va oferi o zi pe cinste în care papilele gustative îți vor fi răsfățate pe deplin.

Selecta

Selecta este prăjitura tuturor persoanelor care adoră ciocolată. Are un gust incredibil iar savoarea cremei de vanilie cu siguranță te va cuceri. Prăjitură este realizată din blat pandișpan de cacao însiropat, crema ganaje ciocolată și crema de vanilie. Este o prăjitură deosebită cu care sigur nu vei da greș. Ciocolata este până la urmă preferată femeilor dar și bărbaților care vor să se delecteze cu un produs gustos și aromat.

Amandina

Amandina este o prăjitură cunoscută pentru gustul abundent de ciocolată și de rom. Este cu siguranță o prăjitură preferată atât de cei mici cât și de adulți. Amandina este realizată din blat pandișpan din cacao însiropat, crema ciocolată și glazură de ciocolată. Este o prăjitură gustoasă de care te vei bucura în orice moment și care îți va oferi energie și un zâmbet pe buze.

Delice

Delice este o prăjitură fresh cu pastă de caisă care este potrivită pentru toate persoanele care adoră prăjiturile cu fructe. Această prăjitură îți va schimba complet ziua.

Share With: