BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaDescopera tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar

Descopera tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar

clinica stomatologica craiova medsmiles_3

Descopera tot ce trebuie sa stii despre implantul dentar

Stii ce sunt implanturile dentare? Ei bine, acestea au in spate peste 60 de ani de cercetare si sunt in mod sigur cea mai buna optiune. Acestea sunt construite pentru a rezista si reprezinta cele mai bune solutii pe termen lung.

Practic, un implant dentar iti va permite sa te bucuri de viata fara sa te ingrijorezi cu privire la sanatatea ta dentara. Nu trebuie sa te mai simti jenata ca zambetul tau nu este tocmai unul cum trebuie. Daca vrei sa ai un zambet perfect atunci trebuie sa ai grija de el. Cu cat investesti mai mult timp si cu cat mergi mai mult la medicul dentist cu atat vei avea de un zambet mai frumos.

Care sunt candidatii ideali pentru implanturi?

In acest caz putem vorbi despre persoane care au lipsa unul mai mai multi dinti. Persoanele perfecte pentru aceasta solutie sunt persoanele cu varsta de peste 18 ani.

Nu se poate insera un implant in conditiile in care: pacientul sufera de boli cronice precum: diabet, boli ale sangelui, boli ale oaselor dar si multe altele. In cazul in care stomatologul va observa dupa realizarea tomografiei computerizate care sa arate dimensiunea si cantitatea osului pe care trebuie sa fie inserat implantul.

implant-dentar

Avantajele oferite de implanturile dentare

Redau un aspect placut al pacientului care nu se simte tocmai confortabil cu spatiile goale. Lipsa dintilor poate oferi modificari de aspect al intregi figuri. Buzele isi pot pierde din plenitudine, contururile fetei se vor altera si in plus tu nu te vei simti confortabil cu aspectul danturii tale. Tratamentul cu implanturi vor repara toate aceste probleme si tu te vei simti mult mai bine in pielea ta.

Dintii lipsa vor afecta modul in care discuti atunci cand ai parte de inserarea unui implant dentar vei avea ocazia sa vorbesti mai corect si mai frumos.

Functia masticatorie iti este afectata atunci cand ai un dinte lipsa, inserarea unui implant reprezinta cea mai buna solutie ca tu sa poti manca tot ce iti doresti fara a avea probleme.

Implantul te va ajuta sa ai parte de o sanatate orala mai buna. Atunci cand ai inserat un implant vei stii ca ai nevoie de o sanatate orala imbunatatita. Vei putea preveni cariile dar si problemele parodontale ale dintilor vechi.

Implanturile dentare au o perioada mare de timp. Gandeste-te ca te vei putea bucura de ele intreaga viata. Atata timp cat tu esti atent la igiena ta orala atunci si acesta va arata intr-o stare perfecta.

Medicine & Smiles – clinica stomatologica perfecta pentru familia ta

Atunci cand iti doresti sa cauti o clinica stomatologica din Craiova sigura pentru familia, ta trebuie sa culegi toata informatia de care ai nevoie. Trebuie sa stii ca serviciile oferite de acea clinica sunt de-a dreptul ireprosabile si ca iti prezinta siguranta.

Medicine & Smiles este clinica perfecta pentru nevoile tale. Toate problemele danturii tale vor fi de domeniul trecutului cu ajutorul acestei clinici. Ai nevoie de o echipa de specialisti care sa iti rezolve toate problemele danturii si care sa te ajute sa ai mai multa incredere in tine.

Share With: