BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaApeleaza la un medic ginecolog de incredere

Apeleaza la un medic ginecolog de incredere

cabinet ginecologie craiova img_2

Apeleaza la un medic ginecolog de incredere

Medicul ginecolog trebuie sa fie persoana la care sa poti merge cu inima deschisa. Controalele ginecologice sunt absolut necesare si nu trebuie sa sari peste acesta etapa. Orice femeie trebuie sa isi faca cel putin un control ginecologic anual.

Nu privi mersul la ginecolog ca pe o corvoada. Din contra, incearca sa fii mai relaxata si sa te gandesti ca tot ce faci este pentru binele tau.

Apeleaza cu incredere la un medic ginecolog din orasul Craiova precum  Dr. Jean Shaao si vei avea parte de liniste si de servicii ireprosabile.

Ce trebuie sa stii atunci cand mergi la medicul ginecolog

In primul rand nu trebuie sa faci niciun fel de spalatura vaginala inainte cu 24 de ore de prezentarea la medic. Tipul dar si aspectul secretiilor vaginale ii vor da medicului mai multe informatii despre starea ta de sanatate. Nu trebuie sa iti introduci in vagin ovule, creme vaginale sau tampoane si sa eviti contactul sexual cu 24 de ore inainte de prezentarea la medic. Daca toate acestea nu sunt respectate pot altera rezultatele si pot ingreuna oferirea unui diagnostic precis. Mai este indicat sa iti programezi vizita la medicul ginecolog intre perioadele ciclului menstrual.

Emotiile sunt absolut normale, chiar daca nu este pentru prima data cand mergi la medic este absolut firesc sa ai emotii. Trebuie sa stii cum sa treci peste si sa iti alegi un medic bun care sa te ajute sa te relaxezi.

Nu folosi produse de igiena inainte de control. Daca vrei sa fii sigura ca zona este curata atunci poti folosi un servetel intim sau te poti spala cu apa. De cele mai multe ori produsele de igiena din comert fac mai mult rau decat bine si este recomandat sa te feresti de ele.

Poti veni insotita la control daca asta te face sa te simti mai bine. Iti poti ruga mama, sora sau cea mai buna prietena sa te insoteasca la control daca asta iti da o stare de siguranta.

Fii sincera cu medicul tau ginecolog si deschisa cu privire la obiceiurile si la istoria ta sexuala. Acesta nu este in masura sa te judece, tot ce are de facut este sa identifice anumitele probleme si sa gaseasca o solutionare. Pana la urma medicul ginecolog este un om ca si tine si nu este acolo  pentru a te critica sau pentru a te judeca.

Atunci cand mergi la un cabinet ginecologic tinuta trebuie sa fie cat mai lejera. Gandeste-te ca trebuie sa poti da jos hainele cu usurinta si la fel de repede sa te si imbraci.

cabinet ginecologie craiova img_7

Dr. Jean Shaao  este medicul de care ai nevoie

Cu siguranta este destul de dificil sa iti gasesti un medic care sa te inteleaga si care sa poata comunica cu tine. Ei bine, nu trebuie sa iti mai faci griji. Dr. Jean Shaao  este aici ca toate problemele tale sa fie de domeniul trecutului. Ai nevoie de o persoana de incredere cu care sa poti comunica deschis si care sa iti dea cele mai bune sfaturi.

Share With: