BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeCasa & GradinaDecor Inox iti ofera balustrade din inox cu sticla sau lemn

Decor Inox iti ofera balustrade din inox cu sticla sau lemn

balustrazi-inox-craiova

Decor Inox iti ofera balustrade din inox cu sticla sau lemn

Se stie deja faptul ca, balustradele din inox confera spatiilor o ambianta foarte placuta si un design aparte. De asemenea, inoxul este un material, nu necesita vopsire si nu isi modifica aspectul de-a lungul timpului.

Daca doriti sa scoateti in evidenta stilul personal, Decor Inox va recomanda sa alegeti un model combinat cu lemm sau sticla. Montarea balustradelor din inox este indicata sa se efectueze inainte de a se da cu lavabil pe perete, atunci cand se fac finisajele. La alegerea voastra, puteti monta balustradele pe lateral sau pe treapta.

Balustrade din inox pentru interior si exterior

Balustradele din inox cu sticla pot sa fie amplasate atat la interiorul, cat si la exteriorul unei cladiri, sunt rezistente, nu se demodeaza in timp, maresc spatiul optic vizual si confera un aspect remarcabil spatiului respectiv.

In functie de aspectul cladirii, cu Decor Inox puteti avea balustrade din inox cu sticla de diferite modele: sticla mata, sticla clara, sticla in diverse culori, diferite forme. Cat despre balustradele din inox cu lemn, se poate spune ca sunt ideale pentru casele de vacanta sau pensiuni, unde predomina aspectul traditional.

Dupa cum bine stiti, lemnul este un material natural, are o textura speciala ce nu poate fi inlocuita si niciodata nu se va demoda. Optati pentru balustrade din inox cu sticla sau lemn si cu siguranta va veti bucura de finete si unicitate.

balustrade-inox-cu-lemn

Balustradele din inox combina clasicul cu modernul

Decor Inox va recomanda balustradele din inox cu sticla si balustardele din inox cu lemn, deoarece reprezinta alegerea ideala atunci cand doriti sa combinati in mod armonios clasicul cu modernul. Prin rafinamentul liniilor sale fine, balustradele din inox ofera spatiilor in care sunt amplasate un design grandios si modern.

Puteti consulta portofoliu nostru de lucrari pe pagina web www.decor-inox.ro si cu siguranta va veti convinge de calitatea lucrarilor pe care noi le-am executat.

Comandati acum balustrade din inox, porti si garduri din inox sau debitare tabla cu plasma si veti fi foarte multumiti de calitatea materialelor, rapiditatea cu care efectuam comenzile, profesionalismul serviciilor si preturile ectrem de avantajoase.

Share With: