BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeRestaurante & PizzeriiTipuri de pizza pe care trebuie să le încerci la Pizza Celentano

Tipuri de pizza pe care trebuie să le încerci la Pizza Celentano

Tipuri de pizza pe care trebuie să le încerci la Pizza Celentano

Atunci când te gândești la pizza te gândești la cel mai iubit preparat din lume. Dincolo de a fi un preparat delicios, pizza este sățioasă și îți va oferi o masă perfectă în orice moment.

Poți oricând alege să servești  o pizza în oraș și vei avea parte de o masă copioasă care îți va oferi energie pentru întreaga zi.

Savurează cele mai delicioase tipuri de pizza

Pizzeria Celentano îți pune la dispoziție cele mai bune tipuri de pizza. Calitatea ingredientelor folosite îți va oferi cu siguranta un preparat delicios.

Pizzeria Celentano_5

Pizza Tris

Este în preparat delicios care te va surprinde cu gustul sănătos și cu multitudinea de ingrediente. Această pizza este realizată din sos de roșii, mozzarella, salam, șuncă, ciuperci și ardei gras. Este o pizza destul de încărcată astfel încât să poată oferi sațietate unui grumand.

Pizza Al Pacino

Dacă vrei să încerci ceva unic atunci Pizza Al Pacino este perfectă pentru asta. Ingredientele din care este realizată cu siguranță te vor cuceri pe deplin și îți vor oferi un meniu complex.  Această pizza include ingrediente precum: sos de roșii, mozzarella, șuncă,  ciuperci, ardei gras, măsline și usturoi. Daca pana în acest moment nu ai savurat o pizza cu usturoi este cazul să o faci.

Pizza Diavolo

Persoanele care adoră să mănânce picant nu ar trebui să rateze acest preparat. Pizza Diavolo este un produs care impresionează prin gustul cu totul aparte. Ingredientele care fac parte din acest minunat produs sunt: sos de roșii, mozzarella, șuncă, salam, ardei iute, cârnați, ardei gras și bacon. Este o pizza bogată în ingrediente delicioase iar faptul că este picantă este cu siguranță un plus.

Pizza Giovana

Pizza Giovana este un produs care cucerește prin gustul complex și prin ingredientele calitative și gustoase. Această pizza este specială pentru persoanele gurmande care vor să se bucure de un preparat delicios. Pizza Giovana este realizată din: sos de roșii, mozzarella, șuncă, salam, ciuperci, ardei gras, măsline și cașcaval.  Este o pizza pe care o poți savura în orice moment al zilei.

Pizza Fiore

Pizza Fiore te va delecta cu un preparat deosebit cu ingrediente multiple astfel încât să fie potrivită pentru acele persoane care nu se tem să încerce ceva nou. Această pizza deosebită este preparată special pentru a oferi tuturor persoanelor un gust unic care creează dependență. Faimoasa pizza Fiore este realizată din: sos de roșii, mozzarella, salam, șuncă, ciuperci, cârnați, ou fiert, mazăre, măsline, roșii proaspete și cașcaval. Cu siguranță este o pizza pe care doar persoanele dornice de ceva nou și care nu se tem să încerce un produs cu ingrediente complet nou o vor încerca.

Pizza Frutti di mare

Pizza Frutti di mare este un produs perfect pentru acele persoane care vor să se bucure de un preparat realizat din fructe de mare. Această pizza cucerește prin gustul cu totul unic și prin savoarea sa aparte. Ingredientele precum sos de roșii, mozzarella și mix de fructe de mare nu vor face decât să te cucerească pe deplin.

Share With: