BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaImplanturi dentare remarcabile oferite de CNC Dental Care

Implanturi dentare remarcabile oferite de CNC Dental Care

implanturi dentare craiova cnc dental care

Implanturi dentare remarcabile oferite de CNC Dental Care

In acest articol CNC Dental Care va raspune la intrebarea fiecaruia legata de implanturile dentare si anume  la ce perioada de timp se poate pune o lucrare protetica dupa amplasarea unui implant dentar.

CNC Dental Care realizeaza servicii stomatologice intr-un cabinet stomatologic modern, dotat cu o tehnologie de ultima generatie, iar pentru a va convinge de aceste aspecte, va sfatuim sa accesati www.cncdentalcare.ro si sa vizitati paginile website-ului nostru.

Asadar, incarcarea unui implant dentar inseamna de fapt, momentul in care dintii artificiali sunt atasati la nivelul implanturilor de tip osos.

In acest caz, putem spune ca exista doua feluri de tehnici:

1. Tehnica clasica: in care se asteapta un timp de 3 – 6 luni pentru a se realiza confectionarea lucrarii de tip protetic, acest lucru fiind posibil numai dupa ce s-a realizat implantul dentar. Un tesut osos va fi format in jurul implantului dentar, acesta avand rol in integrarea si stabilitatea acestuia in organism. Acest proces este cunoscut sub denumirea de osteointegrare. Dupa ce a trecut aceasta perioada se vor amplasa dispozitive de tip metalic in implanturi, iar apoi se va efectua lucrarea protetica.

Pentru CNC Dental Care este foarte important sa ofere implanturi dentare prin intermediul unor tehnici si tehnologii de ultima generatie, precum si multumirea fiecarui client in parte pentru serviciile stomatologice de care a beneficiat.

2. Tehnica noua: in acest caz se ataseaza bonturile artificiale si se fixeaza lucrarea definitiva in timpul sedintei de introducerea a implantului dentar sau dupa ce implantul a fost realizat. Trebuie precizat ca aceasta tehnica prezinta si unele limitari, neputand fi utilizata in orice situatie.

medic-stomatolog-craiova

Cabinet stomatologic profesional, tehnologie moderna si preturi de exceptie!

Medicii stomatologi executa de obicei lucrari provizorii intr-o prima faza, apoi dupa ce s-au asigurat ca procesul de osteointegrare s-a efectuat intr-un mod corect, vor trece la etapa de realizare a lucrarilor protetice definitive.

Numai medicul dentist este cel mai in masura sa va stabileasca in plan de tratament si tot acesta este cel care poate sa va informeze asupra perioadei de tratament.

CNC Dental Care este alaturi de fiecare pacient cu o multime de sfaturi utile, precum si cu metode moderne de tratament, ceea ce duce la satisfacerea si celor mai pretentioase gusturi.

Share With: