BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaCNC Dental Care îți asigură implanturi dentare de succes

CNC Dental Care îți asigură implanturi dentare de succes

CNC Dental Care îți asigură implanturi dentare de succes

Tratamentul cu implant dentar este una dintre cele mai accesate manopere stomatologice. Înlocuirea dinților lipsa este foarte importantă și trebuie să găsești o clinică stomatologică calitativă care să îți asigure un tratament perfect.

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este cea mai bună soluție pentru a înlocui un dinte lispa sau mai mulți. Acesta este realizat dintr-un material biocompatibil cu organismul uman și care se introduce în osul maxilarului sau al mandibulei și are rolul de a înlocui perfect rădăcina dintelui pierdut. Acesta este la fel de rezistent precum dintele natural.

Care sunt avantajele pe care le are un implant dentar

Ai parte de sănătate pe termen lung

Acesta intervenție nu are un rezultat temporar și îți oferă siguranța unei danturi rezistente pe termen lung. În plus, vei vedea încă din prima luna că implantul dentar ajută la îmbunătățirea imediată a masticatiei și a vorbirii. Structura din titan, bontul protetic și coroana sunt bio-compatibile cu organismul. La scurt timp după această intervenție îți vei putea relua obiceiurile zilnice și îți vei recăpăta încrederea în tine.

implanturi dentare craiova cnc dental care

Stopează atrofierea osoasă

Implanturile dentare limitează pierderea masei osoase. Lipsa unui dinte va deteriora gradual osul și se va agrava această situație odată cu trecerea timpului. Implantul este recomandat deoarece menține sănătatea osului și a gingiei și are un rol esențial în combaterea efectului de deformare a gurii și a întregii fete.

Protejează întreagă dantură

Acest tratament te va ajuta să îți protejezi întreaga dantură.  Lipsa unui singur dinte va contribui la degradarea osului și a gingiei. Toți dintii vor avea de suferit dacă pierzi un dinte și exista riscul să devină instabili. Avantajul oferit de un implant dentar este că previne orice sursă de disconfort dentar pe termen lung.

Cine poate apela la acest tratament?

Orice persoană poate apela la tratamentul de înlocuire a unui dinte sau a mai multor dinți lipsa cu un implant dentar. Singura condiție pentru a beneficia de acest tratament este necesar să ai vârstă minimă de 18 ani. În urma unui set de analize și ale stării generale de sănătate, medicul dentist îți va valida accesarea tratamentului.

Cum decurge procedura chirurgicală de inserarea a unui implant dentar

Inserarea implantului dentar este o procedura chirurgicală care se operează exclusiv în cabinetul medicului stomatolog. Întreaga intervenție se va realiza sub anestezie locală astfel încât pacientul să nu simtă durere și nici disconfort.

După ce implantul este inserat în gingie medicul va recomandă anumite medicamente antiinflamatorii și calmante care te vor ajuta să treci mai ușor peste această perioada.

CNC Dental Care – este clinica care îți va oferi un implant dentar de calitate

Apelează cu încredere la CNC Dental Care  și vei avea parte de un implant dentar calitativ care să se ridice la înălțimea așteptărilor. Cu siguranță clinica CNC Dental Care îți va putea oferi cele mai bune rezultate și te va ajuta să ai parte de un zâmbet perfect în orice condiții. O dantură frumoasă este o dantură sănătoasă în care toți dintii sunt perfect sănătoși.

Share With: