BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeHorecaDescoperă cele mai interesante rețete de burgeri

Descoperă cele mai interesante rețete de burgeri

Descoperă cele mai interesante rețete de burgeri

Vrei să te bucuri de un preparat extraordinar care să îți încânte papilele gustative? Atunci la Barbacoa Food vei avea parte de o cină copioasă care să îți ofere energie pentru întreaga zi.

Barbacoa Food este cu siguranță un fast-food renumit pentru preparatele sale extraordinare. Aici te vei bucura de cei mai delicioși burgeri pregățiți cu multă atenție și cu ingrediente proaspete.

Rețetele de burgeri pe care trebuie să le încerci

Burger Barbacoa

Dacă vrei să te bucuri de un preparat unic pe care să îl poți savura cu încredere în orice moment atunci Burgerul Barbacoa este perfect pentru ține. Acesta are o rețeta complexă astfel încât să reușească să satisfacă gusturile și celei mai pretențioase persoane.

Burgerul Barbacoa este realizat din carne de vită, ceapă caramelizată, castraveți murați, cheddar, bacon, sos barbacoa și salată iceberg. Cu siguranță ingredientele acestuia vor reuși să te cucerească de la prima îmbucătura și te vor determina să revii ori de câte ori vei avea ocazia.

BURGER-BARBACOA

Mini Burger Barbacoa

Mini Burgerul Barbacoa este realizat pentru toate doamnele și domnișoarele care își doresc să se bucure de un produs spectaculos dar pentru care silueta contează. Acest burger te va cuceri încă de la prima înghițitură și îți aduce mai multă energie pentru a-ți îndeplini toate sarcinile de zi cu zi.

Ingredientele acestuia sunt extraordinare: carne de vită, ceapă caramelizată, castraveți murați, cheddar, bacon și sos barbacoa.

Dublu Burger

Dacă vrei să încerci un produs extraordinar atunci trebuie să încerci Dublu Burger, un produs pe care trebuie să îl consumi dacă vrei să ai parte de o zi plină de energie. Acesta este realizat din: carne de vită, ceapă caramelizată, castraveți murați, cheddar, sos barbacoa, bacon și nu în ultimul rând salată iceberg. Toate aceste produse îți vor oferi un preparat final cu un gust desăvârșit.

Chicken Burger

Chicken Burger este un produs pe care îl poți consuma cu cea mai mare încredere. Burgerul de pui este cu siguranță un produs pe care trebuie să îl încerci. Dacă adori carnea de pui și dacă vrei să ai parte de un produs care să îți cucerească simțurile atunci este recomandat să încerci acest preparat.

Ingredintele pe care Chicken Burgerul le are sunt: piept de pui crocant, salată icerbeg și nu în ultimul rând roșii.

Roasted Pork

Roasted Pork este un burger delicios care este ales de persoanele care adoră carnea de proc și care vor să își delecteze simțurile cu un preparat ieșit din comun. Ingredientele acestuia sunt: ceafă de porc, ardei jalapeno, cheddar și nu în ultimul rând sos de muștar. Cu siguranță este un preparat care te va cuceri instant de la prima înghițitură și care te  va determina să te întorci în acest loc minunat ori de câte ori va fi necesar.

La Barbacoa Food găsești atât produse calitative cât și un mediu prietenos în care poți servi oricând masa. În acest loc minunat îți vei găși liniștea și te vei bucura de preparate extraordinare care să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Share With: