BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaCare sunt avantajele fațetelor dentare

Care sunt avantajele fațetelor dentare

Care sunt avantajele fațetelor dentare

Fațetele dentare sunt o soluție optimă pentru toate acele persoane care își doresc să aibă parte de un zâmbet perfect. Datorită rezultatelor spectaculoase pe care le oferă, fațetele dentare au ajuns să reprezinte cea mai bună modalitate prin care poți avea parte de un zâmbet perfect.

Avantajele fațetelor dentare:

Au aspect de dinți naturali

Te poți folosi de fațetele dentare atunci când vrei să ai parte de o dantură perfectă. Le poți utiliza atunci când vrei să acoperi suprafața unui singur dinte dar și pentru mai mulți dinți.

Dacă ai un dinte deteriorat și vrei să îl înfrumusețezi atunci fațetele dentare reprezintă cea mai bună soluție pentru asta. Fațetele dentare se pot folosi atunci când pacientul are un dinte sau mai mulți din zona frontală care sunt deteriorati de carie sau care au o culoare neplăcută.

 

Rezultate imediate

Cu ajutorul fațetelor dentare poți avea parte de rezultatul mult dorit în cel mai scurt timp posibil. Vei putea zâmbi cu încredere și te vei bucura de o dantură completă și frumoasă. Pe lângă faptul că vei avea parte de o dantură perfectă o perioada cât mai mare de timp te vei bucura de cele mai bune rezultate imediat. Vei avea parte de un zâmbet perfect mai repede decât te aștepți.

Biocompatibilitate totală

Fațetele dentare ceramice sau cele cu suport de zirconiu sunt 100% compatibile cu țesutul gingival. Biocompatibilitatea se reflectă direct în obținerea unui aspect estetic perfect din toate punctele de vedere.

Alte materiale care sunt folosite în medicina dentară pot să irite sau să pigmenteze gingia. Fațetele dentare din zirconiu sau cele din ceramică nu interacționează cu gingia în niciun fel și din acest motiv este recomandat să optezi pentru ele.

Fațetele rezistă la pete

Suprafetele fațetelor dentare nu se pot păta. Acestea sunt acoperite de un strat lichid de ceramică prelucrată la peste 1000 de grade. Suprafața fatetei dentare este lucioasă ca o sticlă iar asta înseamnă că nu permite pigmentilor să adere de acestea.

Sunt rezistente și durabile în timp

Un alt avantaj al fațetelor dentare este că sunt bine realizate și că nu se dezlipesc.  Ia în calcul toți dintii atunci când vrei să ai parte de fațete dentare. Ai grijă atunci când mănânci să nu fie afectate fațetele.  Modul în care acestea sunt realizate, șlefuite dar și pregătite în prealabil oferă o mai bună rezistență dar si un aspect deosebit.

Rezistența fațetelor dentare este dată și de materialele folosite pentru realizarea acestora dar și de modul în care sunt aplicate sau adezivul cu care sunt aplicate.

Precizie în realizare

Precizia cu care sunt realizate fațetele dentare este la fel de importantă. Dacă vrei să ai parte de un zâmbet perfect atunci sunt recomandate fațetele dentare din zirconiu sau ceramică.

La fel de important este și modul în care se realizează etanșarea marginală a dintelui șlefuit cu fațeta dentara. Acesta este crucial pentru sănătatea și pentru aspectul lucrării dentare.

Dent Priority Caracal este clinica stomatologică care te poate ajută să ai parte de un zâmbet perfect și sănătos.

Share With: