BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeIT & CalculatoareDe ce trebuie sa apelezi la servicii cloud backup

De ce trebuie sa apelezi la servicii cloud backup

vdi2go

De ce trebuie sa apelezi la servicii cloud backup

Orice firma are parte de informatie continua a carei gestiune va deveni cu siguranta o provocare. Cantitatea uriasa de date inseamna si obtinerea unui spatiu de stocare mai mare.

Asta nu poate sa insemna decat o nevoie continua a spatiului de stocare. Serviciile de cloud sunt o solutie de lunga durata pentru a rezolva aceasta problema.

Ce sunt serviciile de cloud?

Cu ajutorul serviciilor de cloud vei reusi sa stochezi toate datele pe care le obtii. Vei reusi astfel sa modifici si sa stergi datele stocate cu cea mai mare usurinta. Nu vei avea nevoie decat de un browser instalat pe un computer si iti vei putea stoca toate informatiile pe care le doresti.

Cum functioneaza serviciile cloud?

Ei bine, toate datele sunt trimise prin internet catre cloud si sunt stocate in diverse data centers.

Datele care ajung aici sunt preluate de un master control data server care trimite ulterior toate fisierele catre diverse servere de stocare.

De ce trebuie sa alegi serviciile cloud?

Tot mai multe companii se bucura de cele mai interesante servicii de cloud storage si cloud computing. Avantajele oferite de acest serviciu:

  • Reducerea semnificativa a costurilor de hardware si de software
  • Mobilitatea reprezinta o mare parte din serviciile cloud dar pot fi accesate si de pe mobil
  • Flexibilitatea este data de posibilitatea de a alege functiile si limitele de spatiu mult dorite
  • Siguranta – mai intai de toate toate datele tale sunt protejate si companiile au parte de siguranta mult dorita.

La ce poate folosi stocarea cloud?

Stocarea cloud poate ajuta foarte mult la pastrarea datelor si la economisirea memoriei dispozitivelor.
La ce poate ajuta tehnologia cloud

  • Recuperarea de date – Atat backup-ul cat si recuperarea de data au un rol foarte important. Daca datele se pierd in memoria interna a unui dispozitiv atunci, acestea se vor putea accesa pe cloud. Se mai poate face un update constant a datelor astfel incat orice informatie noua sa intre in mod automat in cloud.
  • Migrare de date – Serviciile de migrare de date din cloud vor putea simplifica acest proces. In acest mod se va evita transferurile lungi dar si problemele de securitate.
  • Economii financiare – Cel mai mare avantaj al stocarii in cloud este ca reprezinta o solutie optima pentru reducerea costurilor pentru echipamente.  Toate companiile de la mic la mare se vor putea bucura de aceste serviciu. In plus, nu vor mai fi nevoite sa isi achitioneze echipamente suplimentare pentru a avea parte de rezultatele mult dorite.

VDI2GO este compania care te poate ajuta

Cu siguranta iti doresti sa ai parte de cele mai bune servicii de cloud. Pentru asta trebuie sa apelezi cu incredere la compania VDI2GO. Experienta de 12 ani pe piata este cea care iti va oferi cele mai bune rezultate. Gama completa de cloud si optimizare in IT este cea care iti va oferi cele mai bune rezultate si te va ajuta sa ai parte de o companie de succes.

Cloud-ul te va ajuta sa ajungi mai usor la anumite informatii importante pentru compania ta.

Share With: