BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAfaceriMotivele pentru care să cumperi o cană de filtrare apa

Motivele pentru care să cumperi o cană de filtrare apa

Motivele pentru care să cumperi o cană de filtrare apa

O cană filtrantă este o metodă convenabilă și eficientă prin care poți consuma apa de la robinet cu cea mai mare încredere. Cu ajutorul ei, apa pe care o vei consuma va scăpa de impurități și vei avea parte de o apă potabilă și proaspătă.

Apa care curge la robinet este apă subterană iar creșterea alarmantă de poluare face ca aceasta să fie plină de substanțe care sunt dăunătoare pentru organismul nostru.

În prezent, tot mai multe persoane aleg să filtreze apa de la robinet înainte de a o consuma.

Ce este cana filtrantă?

O cană filtrantă este un dispozitiv cu mici dimensiuni cu capac care poate să filtreze apa printr-o capsulă de filtrare care este poziționată sub un recipient din plastic. Marele avantaj al unei astfel de căni este că apa poate fi depozitată în frigider pentru a se menține rece până la consum.

Cum funcționează o cană filtrantă?

Cel mai important lucru la o cană filtrantă este chiar cartușul de filtrare. Cu ajutorul acestuia apa va fi lipsită de impurități. O cană filtrantă va ajută foarte mult la eliminarea substanțelor nocive astfel încât apa pe care o bei să fie una de cea mai bună calitate.

O cană filtrantă poate să îndepărteze cu succes orice urme de calcar și clor care sunt cel mai des întâlnite în apa care curge la robinet. Apa rezultată are un gust mai proaspăt și nu are miros.

Apa rezultată dintr-o cană filtrantă nu poate avea parte de metale grele precum: plumb, cupru, zinc, mercur sau cadmiu. Chiar și urmele de nisip, sedimente, rugină, azbest sau sulfat de hidrogen pot fi îndepărtate.

Motivele pentru care să cumperi o cană de filtrare:

Îți oferă o sănătate mai bună

Apa filtrată este mai curată și ajută foarte mult la protejarea corpului și la sănătate. Cana filtrantă îndepărtează până la 99% din clorul care este prezent în apă. În acest mod vei reuși să reduci considerabil  riscul de a dezvolta anumite tipuri de cancer.

Îți oferă siguranță

Vei avea siguranța că apa pe care o consumi este una mai pură. Filtrul prezent în cană va reuși să îndepărteze agenții periculoși de contaminare dar și substanțele chimice sau microorganismele.

Apa are un gust mai bun

O cană care este dotată cu un sistem de filtrare a apei îți va pune la dispoziție o băutură mai curată și mai sănătoasă. Vei avea parte de o apă cu un gust mai bun și care să nu aibă mirosuri neplăcute.

Este ideală pentru copii

Apa pe care o vei consuma va fi mai curată și mai sănătoasă. Aceasta va ajuta foarte mult la o dezvoltare mai bună a copilului. Apa filtrată este recomandată chiar și pentru femeile gravide deoarece reduce considerabil riscul apariției unor defecte la naștere.

Health2o îți oferă cana filtrantă potrivita nevoilor tale

Health2o îți pune la dispoziție cana filtrantă de care ai nevoie. Calitatea apei de la robinet va fi mult peste așteptări și te vei bucura de o hidratare pe măsură.

Share With: