BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAvocaturăCauti un avocat accidente rutiere in Bucuresti?

Cauti un avocat accidente rutiere in Bucuresti?

avocat despagubiri accidente bucuresti

Cauti un avocat accidente rutiere in Bucuresti?

Ai fost ranit intr-un accident care nu s-a produs din vina ta? Nu stii ce trebuie sa faci in situatia de fata si simti ca nimeni nu te sprijina in a-ti face dreptate? In acest caz trebuie sa apelezi la un avocat accidente rutiere Bucuresti si vei vedea cum totul se va solutiona. Acesta este cel mai in masura sa iti ofere rezultatele pe care le doresti.

Cum te poate ajuta un avocat?

In primul rand acesta iti va studia cazul pana la cel mai mic detaliu si va veni cu cele mai bune solutii pentru tine. Trebuie sa stii ca este foarte important sa asculti sfatul unui profesionist care stie exact ce este de facut si care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a-ti se face dreptate.

avocat daune rutiere bucuresti

Stii care sunt drepturile tale?

Principalul tau drept in cazul in care accidentul rutier s-a soldat cu persoane vatamate este acela de a fi despagubit pentru prejudiciul moral dar si material. Toate aceste despagubiri includ daunele materiale dar si cheltuielile tale cu spitalizarea, tratamentul medical sau orice alte cheltuieli in urma traumatismelor suferite.

Mai esti indreptatit sa soliciti rambursarea cheltuielilor de reparatie a autoturismului dar si a prejudiciului rezultat din lipsa utilizarii a vehiculului avariat. Este recomandat sa fi despagubita si in privinta cheltuielilor de judecata efectuate sau cele cauzate de solutionarea alternativa a litigiului. Bineinteles ca trebuie sa demonstrezi toate aceste cheltuieli prin chitante sau prin facturi. Toate chitantele si facturile trebuie sa le predai catre instanta sau catre asiguratorul RCA.

Mai poti solicita si daune morale care reprezinta toate acele despagubiri acordare pentru a compensa traumele afective psihice, durerea fizica dar si cea psihica. Tot la daune morale mai intra si lipsa de la locul de munca iar asta inseamna un salariu lunar mai mic.  In cazul in care accidentul a fost destul de puternic si de pe urma lui s-a rezultat o trauma puternica si acea trebuie mentionata.

Instanta de judecata este cea care va aprecia cat de grave sunt consecintele si in ce masura accidentul respective ti-a afectat viata familial sau situatia profesionala.

Persoanele care nu sunt in autoturism por primi daune?

Da, daune morale vor primi persoanele care se afla in autovehicul in momentul producerii accidentului dar si persoanele care se aflau in afara vehiculului dar care au fost afectate de accident fara vina lor. Nu poate primi daune conducatorul auto care a produs accidentul.

De cele mai multe ori persoanele care au produs accidentul nu au avut de unde sa plateasca daunele morale iar persoana vatamata ar putea sa isi reparea masina prin asigurarea RCA a inculpatului.

Trebuie sa mai stii ca este absolut necesar sa contactezi cat mai repede un avocat despagubiri accidente Bucuresti. Sunt foarte multe documente de efectuat iar tu ai putea pierde anumite facturi sau chitante, de aceea cel mai bine este sa mergi inca de la inceput direct la sursa. Cu cat amani mai mult cu atat sansele de reusita vor fi mai mici iar procesul in sine va fi mult mai anevoios.

Share With: