BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAfaceriAl Forno iti pune la dispozitie cuptoare pizza pe lemne de cea mai buna calitate

Al Forno iti pune la dispozitie cuptoare pizza pe lemne de cea mai buna calitate

Al Forno iti pune la dispozitie cuptoare pizza pe lemne de cea mai buna calitate

Ai nevoie de cuptoare pizza pe lemne? Atunci Al Forno este cea mai buna alegere. De aici iti poti cumpara cele mai bune produse astfel incat sa ai parte de cele mai bune preparate. Pizza nu este un preparat foarte greu de pregatit, din contra, daca vei avea un cuptor calitativ si o reteta buna nu ai cum sa dai gres.

Alege cel mai potrivit tip de cuptor

Pe piata vei gasi trei tipuri de cuptoare, de tine depinde cel pe care il vei alege. Trebuie sa stii in primul rand ca iti poti fideliza clientela daca oferi produse calitative. Oamenii se vor intoarce mereu intr-o pizzerie in care s-au simtit bine si in care au mancat o pizza gustoasa.

cuptoare pizza

Tipurile de cuptoare disponibile sunt:

Cuptor de pizza electric – iti va oferi un control exact al temperaturii iar asta iti asigura o coacere perfecta a aluatului dar si a ingredientelor. Cuptorul de pizza electric poate fi pe vatra, tunel sau rotativ.

  • Un cuptor electric are o capacitate de 4, 6 sau 9 pizza, il poti alege pe cel mai potrivit pentru nevoile tale. Pe langa asta, acesta are doua viteze de rotatie. Prima este pentru incarcare iar cea de-a doua este pentru coacere.
  • Cuptor de pizza pe lemne – este perfect pentru persoanele care isi doresc sa aiba parte de calitate mai presus de toate. Pizza pregatita intr-un cuptor cu lemne are cel mai bun gust, toate ingredientele isi vor pastra prospetimea iar aluatul va fi perfect. Cuptorul cu lemne reuseste sa imprastie aroma unica de afumat pe care niciun alt cuptor nu o poate face.
  • Cuptor de pizza pe gaz – asigura o coacere uniforma a aluatului si intensifica aromele pe care ingredintele le ofera.  Cuptoarele de pizza pe gaz au o capacitate de 4, 6 sau 9 pizza.

Fie ca alegi un cuptor pe gaz sau unul cu lemne trebuie sa faci alegerea care sa se potriveasca cel mai bine pentru afacerea ta. Trebuie sa stii exact cat spatiu ai la dispozitie si ce doresti sa le oferi clientilor tai.

Al Forno este alegerea oamenilor care stiu ce vor

Intr-o afacere este foarte important sa stii ce vrei. Daca vrei sa ai parte de o pizzerie de succes atunci trebuie sa investesti in afacerea ta tot ce este mai bun. Spatiul trebuie sa fie cat mai bine aranjat, cat mai atractiv iar meniul trebuie sa fie cat mai variat. Cu cat le vei pune mai multe feluri de pizza la dispozitie clientilor tai cu atat acestia vor fi mai multumiti.

pizza al forno img_8

La Al Forno gasesti cuptoare pizza mobile care sunt realizate cat mai calitativ posibil. Angajatii companiei sunt cei care produc aceste cuptoare iar experienta avuta de peste 20 de ani isi lasa puternic amprenta pe fiecare produs. Vei vedea cat de mult conteaza calitatea si cat de important este sa ai un cuptor spatios care sa te ajute sa treci mai usor peste zilele aglomerate in care trebuie sa faci cat mai multe feluri de pizza.

Share With: