BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeArhitectură & DesignTapetul de lux potrivit pentru locuinta ta

Tapetul de lux potrivit pentru locuinta ta

Tapetul de lux potrivit pentru locuinta ta

Tapetul personalizat produs la noi te va ajuta sa realizezi un decor cu totul deosebit in oricare din incaperile casei tale.

Cum poti crea amenajari rafinate?

Ei bine, pentru a obtine un décor deosebit al locuintei trebuie sa te folosesti de cele mai bune materiale. Un tapet personalizat este o algere potrivita atunci cand vrei sa schimbi un décor cu costuri minime, dar cu un impact visual deosebit!

Poti alege de exemplu un model de tapet imprimat cu modele florale stilizate in nuante placute de bej care sa ofere caldura si mai multa armonie.

model tapet pictura florala la cutit-1

Acest tip de fototapet este versatil si se poate fi folosit atat in casa dar si in decorul unui restaurant de lux. Un tapet cu un model floral stilizat este elegant si poate crea o atmosfera de aparte in orice incapere. Vei vedea ca incaperea se va transforma complet si ca vei obtine astfel rapid un spatiu in care arta si moda se vor completa perfect. Este o creatie uimitoare si poate fi integrata cu succes in multe proiecte de design interior.

model tapet pictura florala la cutit

Culorile rafinate si diversele texturi ale materialului de tapet personalizat se imbina si ele foarte frumos si la final obtinem un produs unic, imprimat cu imaginea sau modelul floral ales de tine. Te poti bucura de frumusetea care te inconjoara si de flori magnifice care se pot transpune cu succes pe perete.

Acest model de tapet personalizat este perfect pentru amenajarile rezidentiale dar si pentru spatiile de lucru sau pentru cei din domeniul Horeca. Este foarte rezistent in timp si este usor de montat. Eleganta simpla a naturii este subliniata, in plus, fundalul crem bogat ajuta ca acest tip de tapet sa fie unul perfect pentru toate persoanele care iubesc luxul si care adora sa isi creeze o atmosfera distincta.

Frumusetea si unicitatea acestui model de tapet consta si in faptul ca florile sunt asemanatoare cu papadiile care par a fi realizate din penita. Iti vei putea decora camera cu un tapet personalizat care este realizat din materiale premium. Poti da frau liber imaginatiei si poti avea parte de cele mai interesante rezultate.

Tapet Personalizat – décor unic pentru o camera asa cum o doresti

La Romconect gasesti modele de tapet, diferite si din punct de vedere al tipului de montaj (tapet autoadeziv, tapet classic, water activated) modele de tapet care pot fi imprimatecu orice imagine. Daca ai  o anumita imagine sau fotografie preferata, ea poate fi expusa acum in locuinta ta. Casa ta poate arata asa cum iti doresti iar asta este acum atat de simplu cu un tapet personalizat!

Daca vrei totusi sa ne ceri si opinia noastra vis-à-vis de un design pentru un tapet personalizat poti oricand sa ne contactezi.

Share With: