BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeArhitectură & DesignArte Murale îți pune la dispoziție panouri de sticlă printată

Arte Murale îți pune la dispoziție panouri de sticlă printată

Arte Murale îți pune la dispoziție panouri de sticlă printată

Sticla printată este un capitol nou al decorațiunilor interioare și oricine se poate bucură de acest lucru. Datorită tehnologiilor de printare digitală de ultima ora, sticla printată a devenit mult mai accesibilă si te va ajuta să ai un design perfect în orice condiții.

Domeniile de utilizare a sticlei printate sunt multiple. Acest tip de sticlă se poate utiliza în bucătărie, într-un birou, intr-un loc unde vrei să ai mai multă armonie. Practic, sticla printată se poate utiliza oriunde, cu ajutorul ei vei avea parte de un design mai plăcut al locuinței dar și de mai multă armonie.

De ce să alegi panouri din sticlă printată?

Panourile din sticlă printată îți oferă posibilități nelimitate și te vor ajuta să ai locuința perfectă din toate punctele de vedere. Sticla printată se poate folosi că fete de scară, tablouri sau mese dar și pentru realizarea unui panou despărțitor. Această poate fi combinată cu succes cu lemn sau cu alte materiale prietenoase care vor oferi încăperii un aer mai nobil.

Avantajele oferite de sticla printată

Sticla printată este de cinci ori mai rezistență decât orice alt tip de sticlă. Acest lucru este posibil deoarece după ce se încheie procesul de printare a cernelei ceramice pe suprafață sticlei, aceasta este securizată la o temperatura de 650 grade. În acest mod, cerneală fuzionează cu suprafața sticlei.

Printre cele mai cunoscute avantaje oferite de sticla printată securizata putem enumera:

  • Este rezistență la acțiunea acizilor
  • Poate fi utilizată cu încredere atât la interior cât și la exterior
  • Nu se deteriorează sub acțiunea razelor UV
  • Este rezistentă la apă
  • Este rezistență la abraziune
  • Rezistă cu succes la o temperatura de 0 grade dar și la cele de peste 300 de grade

Placare pereți cu sticlă printată în bucătărie

Panourile de sticlă printată pentru bucătărie sunt realizate în mod calitativ și cu utilaje de ultima generație. Asta înseamnă că bucătăria ta va beneficia de o ambianța modernă și unică. Trebuie să iei în calcul această opțiune dacă îți dorești să îți realizezi un spațiu unic care să te reprezinte. Panourile de sticlă sunt ideale pentru completarea accesoriilor și a pieselor de mobilier.

Panourile de sticlă se pot realiza la comandă în funcție de dimensiunea de care ai nevoie și de modelul ales de tine.

Placare pereți cu sticlă printată în baie

Panourile de sticlă printată din baie trebuie să fie realizate în mod calitativ. Sticla se poate monta pe un perete întreg sau te poți juca cu ea și o poți amplasa pe diferite zone.

Arte Murale îți pune la dispoziție panourile de sticlă printată de care ai nevoie

Apelează cu încredere la Arte Murale și vei avea parte de panourile de sticlă printată de care ai nevoie. Locuința ta va avea un aspect deosebit și se va bucura de originalitate. Este mult mai interesant și mai deosebit să îți decorezi locuința cu ajutorul acestor panouri din sticlă printată.

Share With: