BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAfaceriCriterii de selecție a unui filtru de apă pentru robinet

Criterii de selecție a unui filtru de apă pentru robinet

Criterii de selecție a unui filtru de apă pentru robinet

Calitatea apei de la robinet lasă mult de dorit. Ca să te poți bucura de o apă de cea mai bună calitate este necesar să optezi pentru un filtru de apă pentru robinet care să reușească să îți ofere o apă calitativă și sănătoasă.

Cum alegi cel mai bun filtru de apă?

Mai întâi de toate trebuie să știi că filtrul pe care îl vei achzitiona trebuie să fie unul calitativ și să dea dovadă de rezistență. Este necesar să te asiguri că sistemul de filtrare este unul sigur și că în urma acestui proces vei obține o apă mai calitativă și mai sigură.

Numărul de substanțe filtrare

Sistemul de filtrare a apei are rolul de a elimina mai mulți contaminați nesanatosi și de a îmbunătăți gustul, culoarea sau mirosul apei. Cele mai bune filtre de apă pentru robinet vor reține peste 10 contaminați.  Cu cât filtrul de apă este mai bun cu atât numărul de contaminați va fi mai mare.

Orice tip de filtru are o fișă de performanță în care sunt menționate rezultatele testelor de filtrare.

Caracteristici de performanță

Filtrele de apă potabilă reduc particulele din apă în doar câteva etape. Este necesar să cauți un sistem care oferă minim 3 etape de filtrare pentru reducerea poluanților din apă.

Anumite filtre de apă pot afecta presiunea acesteia. Alege un sistem care să ofere o presiune de funcționare între 3 și 7 bari. Dacă vei folosi un sistem care crește nejustificat presiunea apei atunci instalațiile tale se pot deteriora iar țevile vor fi distruse.

Schimbarea filtrelor este un alt aspect pe care nu trebuie să îl omiți.

Designul filtrului

Cu siguranță nu îți dorești un sistem de filtrare a apei care să fie voluminos și care să îți ocupe tot spațiul pe care îl ai disponibil sub chiuvetă. Înainte de a achiziționa un filtru de apă este recomandat să te interesezi cu privire la dimensiunile acestuia.

 

În plus, este important să te asiguri că filtrul pe care îl ai încape cu ușurință sub chiuvetă ta și că nu necesită un profesionist pentru montaj. Vei putea cupla chiar tu acest filtru.

De ce este importantă filtrarea apei?

Calitatea apei este un aspect important. Apa de la robinet se poate consuma cu încredere doar dacă vei folosi un filtru de apă. Dacă vei alege un filtru de apă calitativ atunci vei avea parte de o apă mai bună și mai sănătoasă.

Health2o te ajută să bei o apă de calitate

Health2o îți pune la dispoziție mai multe tipuri de filtre apă robinet astfel încât tu să poți face cea mai bună selecție pentru tine.

Filtrele de apă sunt singurele care îți pot oferi apa calitativă de care ai nevoie. În plus, acestea nu ocupă foarte mult spațiu și te ajută să ai parte de o stare de sănătate mai bună.

Share With: