BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAfaceriPensiunea Carmelita raspunde prompt necesitatilor turistilor

Pensiunea Carmelita raspunde prompt necesitatilor turistilor

Pensiunea-Carmelita

Pensiunea Carmelita raspunde prompt necesitatilor turistilor

Personalul profesionist pe care vi-l ofera Pensiunea Carmelita poate sa va  ofere informatii sau sa va indrume spre locurile pe care doriti sa le vizitati. Va puteti relaxa la o plimbare prin gradini, parcuri, muzee sau prin centrul istoric al Craiovei.

Pensiunea Carmelita inseamna pentru turisti o varianta de cazare economica si de o foarte buna calitate.

Sejur relaxant la costuri de exceptie

Pensiunea Carmelita a stiut cum sa imbine confortul hotelier de trei stele cu ambianta placuta a unei pensiuni. Aici veti gasi intotdeauna o atmosfera calda si relaxantata, mai ales dupa o zi cu treburi prin oras.

Pensiunea Carmelita raspunde cu promptitudine la necesitatile clientilor in ceea ce priveste serviciile de cazare Craiova, lucru care a dus la multumirea tuturor celor care i-au calcat pragul.

Pensiunea Carmelita raspunde cu mare succes si gusturilor exigente din arta culinara, oferind intotdeauna preparate create din ingrediente proaspete, aromate si de o foarte buna calitate.

Pensiunea Carmelita - camera dubla

O paleta variata de servicii de cazare

Pensiunea Carmelita ofera turistilor sai o vasta paleta de servicii de cazare si este gata oricand sa raspunda tuturor nevoilor acestora: personalul este prompt, oferim agentie de turism, rezervari de bilete pe liniile aeriene, Internet gratuit, parcare pazita, etc.

Ne puteti contacta telefonic pentru rezervari, puteti completa formularul de pe pagina de contact a website-ului www.carmelita.ro sau puteti sa ne trimiteti un e-mail.

Asadar, Pensiunea Carmelita este o pensiune amenajata in stil modern si ofera o gama variata de servicii de cazare, adaptata ideal pentru cei care sunt in calatorii de placere sau de afaceri.

Share With: