BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeTraduceri & TraducatoriCe sunt traducerile autorizate și la ce sunt utile

Ce sunt traducerile autorizate și la ce sunt utile

Ce sunt traducerile autorizate și la ce sunt utile

Traducerile autorizate sunt acele tipuri de traduceri care pot fi realizate de un traducător care a fost autorizat în acest sens. Traducătorul care realizează aceste traduceri trebuie să fie recunoscut de Ministerul Justiției în ceea ce privește competența sa de a realiza traduceri sau interpretări într-o anunita limba.

Chiar dacă traducerea este una simplă, se poate transforma cu ușurință într-una autorizată atunci când este verificată de traducătorul autorizat care va confirma corectitudinea acesteia. Traducătorul autorizat trebuie să se asigure că textul inițial are mesajul și conținutul transpus în mod corespunzător în limba de destinație.

Care este formatul unei traduceri autorizate

Atunci când ne gândim la o traducere autorizată ne gândim la o traducere care trebuie să fie urmată de încheierea traducătorului care trebuie să includă numele și prenumele acestuia, numărul autorizației și data obținerii acesteia, limba sursă și limba țintă precum și declarația prin care își asumă acuratețea traducerii.

Care sunt documentele care pot beneficia de traduceri autorizate

Maralex Traduceri poate realiza mai multe tipuri de traduceri. Dacă ai nevoie să obții o traducere calitativă realizată într-o perioada scurtă de timp atunci ai ajuns la locul potrivit. Aici vei găsi un personal pregătit oricând să îți ofere documentele de care ai nevoie și care să comunice deschis cu ține.

Traducerile pentru companii pe care Maralex Traduceri le poate realiza sunt: declarații, situații financiare, cereri de rambursări, manuale de utilizare, planșe, studii de fezabilitate, caiete de sarcini, cărți tehnice, procuri speciale, contracte de muncă, contracte de parteneriat dar și multe alte documente care sunt utile unei companii.

Traducerile autorizate pentru persoanele fizice pe care Maralex Traduceri le poate realiza sunt: certificate de căsătorie, scrisori de intenție, certificate de naștere, diplomă de bacalaureat, diplomă școală profesională, contracte de studii, analize medicale, diplomă de Master dar și multe alte documente care îi sunt utile unei persoane fizice.

Atunci când apelezi la o firma de traduceri ai siguranța unui document calitativ

Cel mai mare avantaj pe care o firma de traduceri ți-l poate oferi este faptul că vei beneficia de corectură iar asta îți va asigura documentul de care ai nevoie. Nu va mai fi necesar să pierzi timp citind tu materialele obținute deoarece vor ajunge la ține într-o formă perfectă.

Există riscul că un traducător să greșească iar asta îți va afecta documentul final. La Maralex Traduceri vei avea parte de o echipa de traducători care te vor ajuta în orice moment să ai parte de cel mai bun rezultat.

Maralex Traduceri îți poate oferi traducerea autorizată de care ai nevoie

Maralex Traduceri este un birou de traduceri pentru orice tipuri de acte sau de documente. Energia pozitivă și ambiția de care traducătorii Maralex au dat dovadă de fiecare dată a ajutat că această companie sa se bucure de un succes impresionant.

Echipa de traducători Maralex este aleasă de fiecare dată cu multă atenție astfel încât să fie realizată doar din traducători cu experiență astfel încât toate traducerile oferite să fie unele perfecte din toate punctele de vedere.

Share With: