BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaTot ce trebuie să știi despre implantul dentar

Tot ce trebuie să știi despre implantul dentar

Tot ce trebuie să știi despre implantul dentar

Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan care se introduce în os și care are rolul de a înlocui absența unuia sau a mai multor dinți. Acesta va ține loc de rădăcina iar pe acel suport artificial se va realiza coroana dentară definitivă.

Cine este candidatul ideal pentru un implant dentar?

Nu există un candidat ideal pentru implantul dentar. Orice persoană care a pierdut unul sau mai mulți dinți din diferite motive poate avea parte de acest tratament.

În ceea ce privește vârsta, tratamentul de implant dentar se poate realiza la orice vârstă din momentul în care s-a încheiat creșterea. Persoanele foarte vârstnice, cele care au trecut de 90 de ani nu mai pot avea parte de implant dentar.

Sunt anumite situații în care persoană prezintă anumite probleme de sănătate din cauza cărora nu va putea avea parte de acest tratament.

Avantajele oferite de implantul dentar:

Implantul dentar oferă foarte multe avantaje. Persoanele care vor să aibă parte de o dantură sănătoasă și frumoasă trebuie să apeleze la acest produs.

Beneficii estetice

Implantul dentar arată la fel de bine precum dintii naturali. Din acest motiv, cu ajutorul implantului dentar oricine va putea zâmbi din nou cu încredere. Cu ajutorul implantului dentar dantura ta va fi din nou completă și sănătoasă.

Îmbunătățirea vorbirii

Cu ajutorul implantului dentar vei putea vorbi din nou cu încredre. Nu îți va mai fi teamă să deschizi gură. Vei putea susține ședințe și vei discuta în public fără probleme.

Confort sporit

Implantul dentar ajută foarte mult la eliminarea disconfortului care de cele mai multe ori apare la persoanele care nu au toți dintii. Dacă până acum îți era teamă să discuți în public, cu ajutorul implantului dentar îți vei învinge acea teamă.

Îmbunătățirea procesului de masticație

Dinții naturali nu sunt afectai de inserarea implantului dentar din acest motiv este recomandat să apelezi la el ori de câte ori ai ocazia.  Sănătatea orală va fi mult mai ușor de întreținut când vei apela la implantul dentar. În plus, vei putea mânca cu cea mai mare încredere orice tip de alimente. Implantul dentar nu va fi deloc afectat, din contra vei avea încredere că dantură ta nu va fi deloc afectată.

Durabilitate crescută

Implanturile dentare sunt durabile și rezistă în stare perfectă o perioada cât mai mare de timp. Cu o îngrijire adecvată, implanturile dentare pot rezistă chiar toată viața. Dacă le îngrijești așa cum este recomandat te vei bucură de ele.

Sănătate orală îmbunătățită

Sănătatea dentară este mult mai ușor de întreținut dacă vei avea parte de implanturi dentare. Acestea se îngrijesc că dintîi naturali dar nu trebuie să uiți de controalele periodice la medicul stomatolog care să îți confirme faptul că implantul dentar se află într-o stare perfectă.

Clinică Zâmbetul te ajută să ai o dantură perfectă

Apelează cu încredere la Clinică Zâmbetul și vei putea avea parte de o dantură sănătoasă și frumoasă care să te determine  să ai mai multă încredere în tine și în zâmbetul tău.

Share With: