BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeSanatateServicii profesionale de kinetoterapie si masaj la Sanoactiv RB

Servicii profesionale de kinetoterapie si masaj la Sanoactiv RB

Sanoactiv-RB

Servicii profesionale de kinetoterapie si masaj la Sanoactiv RB

Sanoactiv RB va ofera prin serviciile de kinetoterapie si masaj cele mai bune tratamente medicale, astfel incat sa va imbunatatiti conditia fizica sau sa va bucurati de o stare generala de bine.

La Sanoactiv RB veti intalni aparatura medicala de ultima generatie, printre care enumeram: spaliere, bicicleta medicinala, saltele, banda de alergare, aparat multifunctional, oglinzi, etc. Specialistii de la Sanoactiv RB sunt sustinatorii sanatatii voastre –  sustinatori ai echilibrului intre functiile fizice si functiile psihice ale corpului uman.

Tratamente personalizate pentru fiecare pacient

Sanoactiv RB va asigura tratamente medicale personalizate de o calitate superioara, dar si sfaturi corespunzatoare despre ce anume trebuie sa faceti in momentul in care ati ajuns acasa (procesul de recuperare acasa, la munca sau in aer liber trebuie sa fie cat mai eficient).

Sanoactiv-RB

In acest sens, Sanoactiv RB si-a propus sa puna la dispozitia pacientilor sai tot ce este mai bun in acest domeniu de activitate, oferind kinetoterapie profesionala, efectuata de specialisti ce stiu sa va asculte si sa fie foarte atenti la exigentele voastre, reusind in acest fel sa stabileasca intotdeauna un respect si o incredere reciproca.

Prin serviciile medicale oferite (kinetoterapie si masaj) reusim sa va ajutam sa va simtiti in largul vostru, atat in compania echipei noastre, cat si a aparaturilor medicale existente in cabinetul nostru. Toate serviciile de recuperare pe care vi le oferim sunt efectuate intr-un cabinet medical modern, intr-o atmosfera placuta, intr-un mediu confortabil si foarte sigur.

Siguranta pacientilor pe primul loc!

Sanoactiv RB asigura siguranta pacientilor sai si a personalului, respectand indicatiile autoritatilor: este obligatoriu sa se poarte mastile de protectie si sa se dezinfecteze mainile la intrarea in cabinet; dezinfectarea constanta a suprafetelor si echipamentelor medicale ce sunt utilizate, dupa fiecare pacient; in sala de kinetoterapie si in sala de masaj accesul este limitat la o persoana; monitorizarea starii de sanatate a personalului; pacientii sunt rugati sa anunte daca prezinta simptome de gripa sau daca au intrat in contact cu persoane infectate (sedinta de recuperare medicala va fi reprogramata , bineinteles cu prioritate).

Daca doriti sa beneficiati de servicii de kinetoterapie si masaj, accesati website-ul www.sanoactiv.ro si luati legatura cu noi, pentru a va face in cel mai scurt timp posibil o programare la cabinetul nostru.

La Sanoactiv RB priceperea kinetoterapeutilor nu cunoaste limite, asa cum nu cunoaste limite nici grupele de varsta ale pacientilor, acestea variind de la cei mai mici si pana la cei varstanici.

Apelati la serviciile noastre de kinetoterapie si masaj si cu siguranta, veti constata inca de la prima sedinta de terapie o imbunatatire a starii voastre de sanatate.

Share With: