BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeSanatateProkinetic este clinica de kinetoterapie de care ai nevoie

Prokinetic este clinica de kinetoterapie de care ai nevoie

prokinetic

Prokinetic este clinica de kinetoterapie de care ai nevoie

Cand este necesara kinetoterapia? Ei bine, aceasta este o solutie atat pentru copii cat si persoane adulte atunci cand este recomandata din partea unui medic specialist.

Ce este kinetoterapia?

Kinetoterapia este cunoscuta ca kinetologie medicala sau chineziterapie care este o forma de terapie dar si o stiinta. Cuvantul kinetoterapie se traduce prin terapie prin miscare si este compusa din programe specifice de recuperare medicala. Scopul acestei actiuni este reabilitarea unor functii motrice diminuate sau prin cresterea nivelului functional.

Programele de kinetoterapie

Este necesar sa stii ca programele de kinetoterapie sunt realizate in conformitate cu varsta, constitutia si cu afectiunile pacientului. Toate programele care tin de kinetoterapie au la baza miscarea efectuata prin planuri de recuperare medicala cat mai atent structurate. Exercitiile fizice din cadrul programelor de kinetoterapie pot fi insotite de anumite accesorii precum elasticul, mingea medicinala, mingea de yoga, semisfera Bosu dar si multe altele.

prokinetic

Exista mai multe tipuri de kinetoterapie

Kinetoterapia de recuperare si profilactica

Se axeaza pe refacerea functiilor diminuate ale organismului cu ajutorul unui set de exercitii specifice. Aceasta mai este numita si gimnastica de recuperare. Kinetoterapia profilactica ajuta la mentinerea conditiei de sanatate a pacientului. In acest tip de kinetoterapie se folosesc atat exercitiile fizice cat si masajul medical sau tehnici de relaxare.

Kinetoterapia pediatrica

Kinetoterapia este o solutie optima atat pentru copii cat si pentru bebelusi atat timp cat recomandarea vine de la un medic specialist pediatru, neurolog sau ortoped. Un program kinetoterapeutic este util atat pentru copii cu afectiuni ortopedice cat si afectiuni ale coloanei.

Vrei sa stii care sunt beneficiile aduse de kinetoterapie:

  • Mentinerea conditiei de sanatate la niveluri optime si crearea unei stari generale de bine
  • Imbunatatirea mobilitatii si a amplitudinii articulare
  • Cresterea fortei musculare
  • Recuperarea rapida in urma accidentelor sau a evenimentelor traumatice
  • Cresterea randamentului in raport cu efortul fizic si imbunatatirea tonusului muscular
  • Corectarea deviatiilor aparatului locomotor
  • Ameliorarea sau tratarea tulburarilor de echilibru si de coordonare
  • Recuperarea functiilor esentiale care au fost deteriorate in urma unui accident vascular cerebral
  • Recuperarea reumatica in caz de osteoporoza sau artrita
De ce este Prokinetic atat de special?

Prokinetic este compusa dintr-o echipa de 20 de terapeuti si din 2 doctori care isi dau silinta sa iti asigure cele mai bune rezultate.

Daca esti la prima vizita la Prokinetic atunci trebuie sa stii ca vei avea parte de o consultatie care se face cu aparatul gps 400. Acest aparat face 4 fotografii care vor arata cu exactitate retracturiile musculare prezente. Dupa aceasta prima consultatie vei primi fotografiile si dosarul cu indicatii si contraindicatii.

Compania a fost deschisa in anul 2010 si de atunci continua sa ofere cele mai ample si cele mai calitative servicii. Vei ramane placut impresionat sa vezi cum toti angajatii se vor stradui sa ai parte de serviciile de care ai nevoie.

Poti oricand solicita mai multe informatii reprezentantiilor companiei Prokinetic la numarul de telefon 0728086666 sau pe adresa de email office@prokinetic.ro. In mod sigur vei avea parte de toate informatiile necesare.

Share With: