BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaCum sa iti transformi vizita la cabinetul ginecologic intr-o experienta de neuitat

Cum sa iti transformi vizita la cabinetul ginecologic intr-o experienta de neuitat

cabinet ginecologie craiova

Cum sa iti transformi vizita la cabinetul ginecologic intr-o experienta de neuitat

Foarte putine femei merg cu nerabdare in cabinetul medicului ginecolog. Acestea ar trebui sa isi faca un control anual dar cu toate astea se feresc sa mearga la medic din diferite motive. Cel mai intalnit motiv este bineinteles teama. Teama de durere sau rusinea te pot tine departe de cabinetul medicului ginecologic si asta nu este deloc in regula.

Mergi la cabinetul ginecologic si problemele tale vor fi de domeniul trecutului

Atunci cand mergi la un cabinet ginecologic trebuie sa ajungi pregatita. Daca este pentru prima data cand faci asta cel mai bine este sa iti faci o lista cu intrebarile sau cu neclaritatile pe care le ai pentru a putea discuta deschis cu medicul.

In cazul in care ai nevoie de un tratament cel mai bine este sa discuti cu medicul care sunt riscurile si beneficiile pe care acesta ti le va oferi.

Nu ai inca un medic ginecolog? Atunci trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta pentru a-l gasi si pentru a putea discuta cu acesta deschis tot ce te ingrijoreaza. Pastreaza legatura cu el pentru a putea discuta deschis orice problema ai.

Relaxeaza-te

Atunci cand mergi la primul control ginecologic este normal sa te simti stresata, in acest caz  trebuie sa incerci sa te relaxezi. Examinarea nu se va face imbracata si trebuie sa te imbraci cat mai lejer, cel mai bine este sa vii imbracata cu o fusta si cu o bluza.  Astfel nu va trebui sa te dezbraci complet, va fi suficient sa iti dai jos fusta si medicul ginecolog te va putea examina.

Cand trebuie sa mergi de urgenta la examenul ginecologic?

  • Atunci cand prezinti o scurgere vaginala care iti provoaca mancarimi, arsuri sau care miroase urat
  • Orice tip de sangerare vaginala care nu iti pare a fi normala chiar si in momentul in care sunt doar cateva pete
  • O sangerare vaginala care apare in perioade de sangerare fiziologica, mai exact menstre sau dupa actul sexual
  • Durere in timpul actului sexual
  • Crampe dureroase in timpul menstruatiei
  • Sangerare care debuteaza dupa menopauza
  • Atunci cand esti gravida
  • Atunci cand ai o durere constanta sau neobisnuita

Ce poate include un examen gincologic: masurarea tensiunii arteriale, examinarea sanilor, masurarea inaltimii si a greutatii, examen de abdomen inferior, examen rectal, examen pelvin si testul Babes-Papanicolau.

Cauti un ginecolog in Craiova?

Daca ai nevoie de un medic ginecolog atunci trebuie sa ajungi in cabinetul medicului Jean Shaao. Acesta are experienta necesara ca tu sa te simti in deplina siguranta. Medicul Jean Shaao a absolvit specialitatea in obstretrica in anul 1993.

Gama de servicii complexe va veni in ajutorul oricarei femei care isi doreste sa fie la curent intotdeauna cu starea ei de sanatate. In momentul in care esti cu controalele la zi stii exact la ce sa te astepti si poti trata din timp orice problema ar putea aparea.

Apeleaza cu incredere la medicul Jean Shaao si in mod sigur nu vei regreta.

Share With: