BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaApeleaza la Prokinetic si nu vei regreta

Apeleaza la Prokinetic si nu vei regreta

clinica prokinetic

Apeleaza la Prokinetic si nu vei regreta

Alaturi de Prokinetic vei beneficia de cele mai bune servicii de kinetoterapie, masaj terapeutic, traumatologie sportiva dar si hidrokinetoterapie.

Alaturi de noi vei avea parte de cele mai bune si cele mai sigure proceduri. Suntem primul cabinet din Romania care aplica tratamentul USA la scolioza la copii dar si singurul cabinet din Romania acreditat RPG. Avem o echipa formata din peste 20 de kinetoterapeuti care sunt pregatiti sa iti ofere cele mai bune rezultate. Orice afectiune a aparatului locomotor poate fi remediata cu ajutorul specialistilor nostri.

Descopera efectele kinetoterapiei

Kinetoterapia include exercitii fizice statice sau dinamice care se pot folosi in programele terapeutice profilactice, curative sau de recuperare. Lipsa de miscare este unul dintre principalele motive a durerilor de spate. Statul 8 ore pe zi la birou iti va afecta la un moment dat sanatatea. Coloana ta vertebrala poate avea de suferit daca nu faci miscare. In conditiile in care stai foarte mult timp la birou cel mai bine este sa apelezi la kinetoterapie. Aceasta procedura te poate ajuta si iti va determina si corecta tulburarile de pozitie ale coloanei vertebrale.

Kinetoterapia trebuie sa fie insotita de un masaj terapeutic pentru a avea efecte cat mai benefice. Asupra musculaturii, masajul terapeutic are urmatoarele  beneficii: o tonicitate mai mare asupra tuturor muschilor flasci, o eliberare de acid lactic care este stocat la muschi dar si o decontracturare profunda a fiecarei fibre a muschilor somatici. Asupra nevilor, masajul are urmatoarele efecte: iti ofera o mai buna excitabilitate la stimuli din exterior, o deblocare a centrilor locomotori de la nivelul creierului dar si o contractibilitate a nervilor care raspund la reflexe.

Alege Prokinetic pentru cele mai bune servicii

Sloganul nostru este “ Suntem aici sa avem grija de tine”. Asa cum spune si el principalul nostru scop este acela de a avea grija de tine. Ne straduim ca tu sa ai parte de cele mai bune servicii si sa te simti extraordinar la fiecare sedinta.

programe de kinetoterapie

Toti specialistii nostri te vor ajuta sa iti corectezi postura si sa iti dezvolti musculatura. Kinetoterapia se desfasoara in cabinetele noastre, intr-o sala cu un ambient placut, o temperatura optima in care pacientul sa se simta cat mai confortabil. Pe langa asta toti terapeutii sunt atenti si au grija ca toti pacientii sa se simta cat mai confortabil in prezenta lor. Daca trebuie sa ai parte de o recuperare medicala desfasurata cat mai profesional, noi suntem cea mai optima solutie. Echipa noastra este atenta la nevoile tale si te va pune intotdeauna pe primul loc.

Alaturi de noi vei avea parte de o experienta care isi va lasa puternic amprenta asupra corpului tau. Grija noastra si atentia pe care o oferim fiecarui pacient ne-au ajutat sa ne fidelizam clientela si sa avem parte de toate laudele primite. Noi iti asiguram cele mai calitative servicii de care ai nevoie.

Pentru mai multe detalii sau pentru a-ti face o programare te invitam sa iei legatura cu noi sunand la numarul de telefon 0728086666, ne mai poti trimite un email pe adresa office@prokinetic.ro.

Share With: