BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeSanatateAfla ce poate face pentru tine serviciul de kinetoterapie

Afla ce poate face pentru tine serviciul de kinetoterapie

prokinetic-centru

Afla ce poate face pentru tine serviciul de kinetoterapie

Stii ce este kinetoterapia? Ei bine aceasta este terapia prin miscare sau mai este cunoscuta si sub numele de gimnastica de recuperare.

Pe ce se bazeaza serviciul de kinetoterapie? Ei bine, acest serviciu se bazeaza pe exercitii fizice cu grade diferite de complexitate care ajuta la mentinerea starii de sanatate. In plus acest serviciu ajuta la prevenirea deficientelor fizice dar si la recuperarea functiilor organismului care sunt afectate deja de anumite boli.

Obiectivele kinetoterapiei

Recuperarea mobilitatii

In cazul in care ai dificultati in timpul mersului atunci trebuie sa urmezi cateva sedinte de kinetoterapie. Cu ajutorul acestor sedinte iti vei putea recupera capacitatea de miscare dar si cresterea mobilitatii articulatiilor. Sedintele de recuperare trebuie sa se faca in cadrul unui program bine stabilit de catre specialist.

Corectarea posturii

Cu ajutorul kinetoterapiei poti avea parte de o postura mai corecta. Prin exercitii medicale se poate corecta postura pe care o ai atunci cand stai pe scaun dar si cea pe care o ai atunci cand mergi.

Doar prin masajul terapeutic vei avea parte de tonifierea musculaturii si realinierea unor parti ale corpului. In mod sigur vei ramane placut surprins sa descoperi cat de mult acest serviciu te poate ajuta.

Inducerea relaxarii

Din cand in cand cu totii avem nevoie de relaxare musculara care iti va imbunatati controlul asupra functiillor organismului dar care te va ajuta sa iti corectezi si anumite miscari involuntare. Contractiile musculare vor disparea pe masura ce faci tot mai multe sedinte de kinetoterapie.

Imbunatatirea rezistentei dar si a musculaturii

In cazul in care esti sportiv atunci trebuie sa faci tot ce iti sta in putinta ca sa poti avea parte de acelasi tonus muscular. Toate aceste sedinte sunt recomandate deoarece ti se va monitoriza nivelul de oboseala, capacitatea cardiovasculara si respiratorie.

programe de kinetoterapie

Cand este recomandat sa faci kinetoterapie?

Ei bine, kinetoterapia este recomandata in urmatoarele situatii:

  • Afectiuni neurologice precum accidentele vasculare cerebrale
  • Afectiuni inflamatorii ale sistemului nervos
  • Afectiuni ortopedice de etiologie traumatica sau degenerativa
  • Afectiuni reumatologice precum: poliartrita reumatoida, spondilita sau artrita
  • Este utila ca tratament pentru distrofia neuro-musculara dar si in cazul luxatiei congenitala de sold
  • Afectiuni cardiovasculare dar si cele ale aparatului respirator
  • Kinetoterapia este perfecta dupa afectiuni locomotorii in vederea redobandirii mobilitatii
  • Este recomandata pentru corectia posturii

Prokinetic ofera cele mai bune servicii de recuperare medicala.

Prokinetic cea mai sigura alegere. Apeleaza la acestia cu incredere ori de care ori ai o problema de sanatate. Echipa Prokinetic este formata din  20 de terapeuti si 2 doctori si iti va asigura intotdeauna cele mai bune rezultate.

Alaturi de Prokinetic ai siguranta unui tratament calitativ in care simti cum grija pentru tine si pentru sanatatea ta este cea care primeaza. Colaborarea de care vei avea parte iti va oferi rezultatele pe care le astepti. Cu cat colaborarea cu Prokinetic este mai lunga cu atat rezultatele vor fi mai multumitoare.

Poti lua legatura oricand Prokinetic pentru mai multe informatii la numarul de telefon 0728086666 sau accesand pagina web: prokinetic.ro.

Share With: