BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMonden & LifestyleIncepe dimineata cu o cafea proaspat prajita

Incepe dimineata cu o cafea proaspat prajita

cafeaua proporzioni

Incepe dimineata cu o cafea proaspat prajita

Cafeaua este cea mai consumata bautura de pe planeta. Oamenii din toate colturile planetei beau cafea la prima ora a diminetii. Gustul acesteia desavarsit creeaza dependenta dar si faptul ca aduce numeroase beneficii de sanatate ne face sa consumam acest lichid in fiecare zi. O cafea proaspat prajita cucereste inima celei mai pretentioase persoane.

Beneficiile aduse de cafea sunt:

Creste nivelul de energie si te face mai destept

Cafeina este o substanta psihoactiva care te va ajuta sa te simi mai putin obosit. Oamenii care consuma cafea in primele ore ale zilei nu se vor mai simti obositi si vor da un randament mai mare la locul de munca. Pe langa asta cofeina mai ajuta si la cresterea activitatii neuronilor iar asta te va face mai destept decat esti deja.  Consumul de cafea ajuta la imbunatatirea memoriei, starii psihice, vigilentei, nivelului de energie dar si a timpului de reactie.

Ajuta la imbunatatirea performantelor fizice

Cafeaua creste nivelul de epinefrina din sange iar asta iti ofera adrenalina de care ai nevoie la sala de forta. Exercitiile fizice pe care le faci la sala de forta vor fi mai intense si te vei putea concentra mai bine pe tot ceea ce faci.

Toti specialistii recomanda sa bei o cana cu cafea inainte de a merge la sala de forta. Vei vedea ca vei da randamentul dorit si ca te vei simti mai bine in pielea ta.

Te ajuta sa arzi grasimile

Marea majoritate a cremelor care ajuta la arderea grasimilor contin cafeina.  S-a dovedit stiintific faptul ca, de fapt cafeina creste rata metabolica cu 3-11%  iar asta inseamna o ardere mai rapida a grasimilor.  In cazul in care consumi cafea in mod constant este foarte posibil ca aceasta rata sa fie putin mai mica.

Cafeaua te face mai fericit si lupta impotriva depresiei

Depresia este o afectiune care este tot mai prezenta in viata noastra. Cu siguranta ti s-a intampla ca printre cunoscutii tai sa existe si o persoana depresiva.

Persoanele care consuma mai multe de 4 cani de cafea pe zi au un risc mai mic de a deveni deprimate. In plus consumul de cafea te face mai fericita.

Cafeaua te ajuta sa traiesti mai mult

Consumul regulat de cafea te impiedica sa dezvolti anumite boli iar pe langa asta s-a demonstrat ca iti prelungeste viata. Femeilie care consuma cafea in mod regulat au o durata de viata mai crecuta cu 26% fata de cele care nu consuma cafea in timp ce barbatii au o durata de viata crescuta cu 20%.  Deci continua sa consumi acest lichid minunat care te va face sa te simti mai energica si mai fericita.

Proporzioni Microphone

Daca vrei sa ai parte de cea mai buna cafea de pe piata atunci alege Proporzioni Ottimali, de unde poti beneficia de o cafea boabe proaspat prajita de cea mai buna calitate.  Te asigur ca aroma unica iti va ramane vesnic intiparita in memorie si ca de acum incolo vei consuma doar acest lichid atat de delicios.

Share With: