BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaCNC Dental Care îți pune la dispoziție servicii complexe de stomatologie

CNC Dental Care îți pune la dispoziție servicii complexe de stomatologie

CNC Dental Care îți pune la dispoziție servicii complexe de stomatologie

Cu toții avem nevoie de un medic stomatolog care să aibă grijă de dantura noastră. Zâmbetul este cartea noastră de vizită și cu cât acesta estee mai frumos și mai sănătos cu atât vom fi mai siguri pe noi.

Vizitele în cabinetul medicului stomatolog trebuie să se facă cu regularitate astfel încât să ai parte de o dantură frumoasă.

Care sunt cele mai importante servicii oferite de o clinică stomatologică?

Implant dentar

Implantul dentar este o piesă din titan pur care are formă unui șurub în general. Acesta are menirea de a crea o rădăcina artificială în osul maxilar, mai exact fix în locul în care dintii naturali lipsesc.

Restaurarea danturii pe implanturi dentare va aduce cu siguranță foarte multe beneficii estetice dar și funcționale care sunt de-a dreptul extraordinare. Un tratament eficient cu implanturi dentare îți va restaura dantura pentru o perioada de cel puțin 30-40 de ani.

Estetică dentară

Cu ajutorul esteticii dentare poți avea parte de un zâmbet perfect. Mai exact, vei putea avea parte de un zâmbet mai natural și de armonizarea trăsăturilor fetei. Dinti mai albi și mai strălucitori nu înseamnă doar o igienă orală bună ci pot reprezenta și o stare de sănătate mai bună.

Ai nevoie de estetică dentară dacă ai dintii strâmbi, ciobiți, sparți, dacă ai dintii cariați sau pătați. Albirea dentară este cu siguranță cel mai potrivit tratament pentru a avea parte de o dantură perfectă din toate punctele de vedere.

Endodotie

Tratamentul endodontic este de fapt tratamentul de canal. Canalul este o secțiune a dintelui care pleacă din vârful rădăcinii și care traversează în totalitate rădăcina și care se termină în coroana dintelui. Tratamentul de canal nu este unul dureros, mai ales că se va realiza sub anestezie.

O singură ședința de tratament endodontic poate dura în jur de 1-2 ore dar în unele cazuri mai complexe pot fi necesare 2 sau chiar mai multe ședințe.

Profilaxia dentară

Profilaxia dentară are un scop foarte clar, și anume prevenirea apariției cariei dentare dar și a bolii parodontale. Aceasta are două roluri, și anume: previne apariția căriei dentare și a bolii parodontale și nu în ultimul rând previne aparitia complicațiilor.

Odontoterapia

Odontoterapia se ocupă cu diagnosticarea și cu tratarea cariilor dentare. Cel mai important rol al acestei ramure este acela de refacere a dinților afectați de traumatisme.

Caria dentară este cea mai răspândită boală din lume și este considerată o problema majoră de sănătate. Cariile nu se vindecă de la sine și dacă nu sunt depistate și tratate la timp vor evolua rapid și vor afecta structura dintelui natural. În timp pot duce chiar și la pierderea dinților. Odontoterapia restauratorie înseamnă refacerea structurii și funcționalității dinților care sunt afectați de carie dar și de fracturi sau de leziuni. Aceste tratamente sunt realizate de medicii specializati care vor curata țesuturile dure afectate ale dintelui.

CNC Dental Care te ajută să zâmbești cu încredere

CNC Dental Care este clinica dentară care te va ajuta să zâmbești cu încredere și să ai parte de o dantură sănătoasă și frumoasă.

Share With: