BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedicinaAvantajele oferite de un implant dentar

Avantajele oferite de un implant dentar

Avantajele oferite de un implant dentar

Ce este un implant dentar? Aceasta intrebare se afla pe buzele persoanelor care de-a lungul timpului au avut probleme dentare sau care au dinti lipsa. Implantul dentar este un dispozitiv realizat din titan si alte aliaje care se introduce in os. Acesta are un rolul de a inlocui absenta unui dinte. Mai exact, implantul dentar va tine loc de radacina si pe acest suport artificial se va realiza coroana dentara definitiva.

Avantajele oferite de implantul dentar

Iti ofera sanatate pe termen lung

Aceasta interventie are un rezultat pe termen lung, iti ofera siguranta unei danturi sanatoase si iti imbunatateste masticatia si vorbirea. Implantul dentar este realizat din titan si bontul protetic si coroana sunt bio-compatibile cu organismul. Din aceasta cauza nu pot exista reactii adverse din partea organismului. La scurt timp dupa interventie iti vei putea relua obiceiurile zilnice si vei avea parte de un zambet perfect.

Stopeaza atrofia osoasa

Implanturile dentare limiteaza pierderea masei osoase. Lipsa dintelui va determina deteriorarea graduala a osului si acest proces incepe inca din primul an  in care locul nu este stimulat de un dinte. Implantul dentar mentine sanatatea osului si a gingiei. Acesta are un rol important in combaterea efectului de deformare a gurii si a intregii fete dar si imbatranirea prematura.

Protejeaza intreaga dantura

Cu ajutorul unui implant dentar iti vei proteja intreaga dantura. Daca iti lipseste un dinte atunci degradarea sanatatii osului si a gingiei este inevitabila. Toti dintii tai vor avea de suferit si vor risca sa ramana instabili. Avantajul unui implant este ca previne orice sursa de disconfort dentar pe termen lung.

Imbunatateste mirosul respiratiei

Implantul dentar imita fizionomia dintelui natural iar asta inseamna ca poate fi curatat si intretinut la fel ca ceilalti dinti. Atunci cand ai un implant dentar respiratia urat mirositoare va fi de domeniul trecutului. Bineinteles ca trebuie sa ai grija de dantura ta sa o periezi corect in fiecare zi.

Implantul dentar nu se cariaza

Cel mai mare avantaj al implantului dentar este nu se cariaza. Acesta nu este o structura organica vie si nu are terminatii nervoase. Implantul dentar nu va durea la consumul de bauturi sau de alimente fierbinti dar titanul va fi afectat de ele iar in timp stabilitatea in os a implantului din titan va fi compromisa.

Restaureaza zambetul intr-o maniera naturala

Inlocuirea unui dinte lips ate poate ajuta sa ai parte de un zambet perfect. Vei putea zambi din nou cu incredere mai ales ca nimic din cavitatea ta orala nu va arata artificial.

Imbunatatirea calitatii vietii

Lipsa dintilor scade stima de sine si respectul iar calitatea vietii va fi in mod vizibil inrautatita. Inlocuirea dintilor pierduti cu implanturi dentare te va ajuta sa ai mai multa incredere in tine si sa elimini toate acele stari negative.

Dent Priority – clinica stomatologica cu servicii premium

Daca vrei sa ai parte de un zambet perfect si de un serviciu pe masura asteptarilor atunci Dent Priority este clinica de care ai nevoie. Aici vei gasi o echipa de specialisti pregatiti sa iti ofere cele mai bune servicii.

Share With: