BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeMedia & PublicitateLitere volumetrice din polistiren cu decupaj fin

Litere volumetrice din polistiren cu decupaj fin

Litere volumetrice din polistiren cu decupaj fin

3D Polistiren activeaza in mod profesional in domeniul productiei publicitare si al printului de dimensiuni mari si mici. Firma noastra iti ofera de fiecare data solutii complete, gandite special pentru fiecare proiect in parte. Reusim intotdeauna sa ne apropiem de client, sa oferim timpi de productie cat se poate de scurti si sa realizam lucrari de o foarte buna calitate.

Semnalizati-va locatia cu litere volumetrice din polistiren

3D Polistiren este reprezentata de o echipa profesionista, respectabila, adaptabila, serioasa si flexibila, care face in permanenta tot ceea ce este nevoie pentru a te ajuta in realizarea dorintelor tale in materie de productie publicitara.

Pentru 3D Polistiren, atentia si corectitudinea sunt fundamentale pentru companie, iar productia de litere volumetrice din polistiren este mereu in dezvoltare, oferindu-va produse finite impresionante.

Literele volumetrice din polistiren reprezinta o semnalistica avantajoasa de tip outdoor si indoor, deoarece locatia ta va fi semnalizata intr-un mod cu totul spectaculos. Acest tip de semnalistica va ofera un raport calitate/pret foarte avantajos, iar impactul vizual este unul foarte mare.

Unde se pot amplasa literele volumetrice din polistiren?

Literele volumetrice din polistiren sunt foarte potrivite pentru semnalizarea urmatoarelor locatii: supermarketuri, birouri, pensiuni, standuri expozitionale, moteluri, cabinete medicale, hoteluri, magazine, etc.

De regula, costul efectuarii unei asemenea sigle implica si montajul acestora, un montaj care se realizeaza foarte usor prin intermediul unui silicon sau cu banda dublu adeziva. In cazul literelor din polistiren, volumetria este foarte pronuntata, sigla sau logo-ul tau avand o estetica deosebita.

litere volumetrice 3d polistiren romconect1

Culorile literelor volumetrice din polistiren sunt bine definite, aceastea fiind in functie de grafica pe care o doresti. Vopseaua folosita la literele din polistiren va fi in functie de destinatia literelor, fie la interior, fie la exterior.

3D Polistiren a castigat mereu aprecierea si respectul clientilor, cu ajutorul unei echipe experimentate, cu servicii de productie publicitara ireprosabile si cu preturi convenabile.

Daca nu esti foarte sigur ce anume sa alegi, te rugam sa vizitezi website-ul www.3dpolistiren.ro si impreuna cu noi, sa-ti pui ideile in practica, astfel incat proiectul tau sa fie asa cum ti-ai dorit.

Share With: