BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAfaceriCum alegi o cană filtrantă potrivită pentru nevoile tale

Cum alegi o cană filtrantă potrivită pentru nevoile tale

Cum alegi o cană filtrantă potrivită pentru nevoile tale

Apa de la robinet poate fi potabilă dacă ai echipamentele necesare pentru asta. O cană cu filtru pentru apă îți va curăța apă și o va lasă fără impurități. Există mai multe tipuri de căni de filtrare a apei și trebuie să o alegi pe cea mai potrivită pentru nevoile tale.

Cum alegi cea mai bună cană filtrantă?

Ei bine, este necesar să iei în considerare sfaturile menționate mai jos. Doar așa vei putea face o alegere perfectă pentru tine.

Principiul de funcționare

Sistemul de filtrare a apei este cel care va determina cât de eficientă este cana. Orice tip de cană vei alege trebuie să știi că aceasta este formată din trei părți principale, și anume: vasul pentru apă, cartușul filtrant și capacul.

Cel mai important este, bineînțeles cartușul filtrant, de eficienta acestuia va depinde în mare măsură și calitatea filtrării. Marea majoritate a cănilor filtrante vor fi suficient de bune pentru a filtra apa de urmele de calcar sau de clor care pot fi dăunătoare pentru organism.

Cele mai populare substanțe care trebuiesc eliminate sunt: ierbicide, clor, contaminate chimici și pesticide. Un filtru de apă bun va îmbunătăți în mod considerabil culoarea, mirosul dar și gustul apei.

Capacitatea cănii

Acesta este un alt aspect pe care trebuie să îl iei în calcul. Este important să poți manipula cana cu cea mai mare ușurință. Prețul unei căni este influențat de capacitatea recipientului pentru apă. O cană de 1 litru sau de 2 litri este mai mult decât suficientă pentru o bucătărie. Aceasta nu va ocupa foarte mult spațiu și îți va face viața mult mai ușoară.

O cană cu filtru va curăța apa mai rapid și va fi mai ușor de utilizat. O cană cu filtru eficientă va putea să filtreze apa chiar din momentul în care aceasta este turnată de la robinet.

Durabilitatea

Cu cât o cană va fi mai durabilă cu atât te vei putea bucura mai mult de ea. Materialul din care cana este realizată este foarte important. Acesta trebuie să fie puternic și rezistent la șocuri astfel încât tu să ai parte de un produs de care să te poți bucura o perioada cât mai mare de timp.

Întreținerea cănii

Întreținerea cănii este mai importantă decât crezi. O simplă clătire a filtrului după fiecare utilizare este mai mult decât suficientă pentru a prelungi mai mult durata de viață a cănii. Va fi necesar totuși să schimbi cartușul de filtrare o dată la 2-3 luni pentru ca apa de care te vei bucura să fie una de o calitate superioară.

Health2O îți pune la dispoziție o cană filtrantă calitativă

Apelează cu încredere la Health2o și vei avea parte de o cană filtrantă de cea mai bună calitate. Aici vei găsi mai multe modele disponibile astfel încât să faci cea mai bună alegere. În plus, poți solicita oricând mai multe informații astfel încât să ai parte de un produs pe care să te poți baza în orice moment.

Share With: