BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeEvenimenteCe trebuie să știi despre prăjiturile vegane?

Ce trebuie să știi despre prăjiturile vegane?

Ce trebuie să știi despre prăjiturile vegane?

Cu siguranță ai auzit de foarte multe ori de importantă dulciurilor vegane. Acestea folosesc ingediente și combinații interesante astfel încât să ai parte de cele mai delicioase produse.

Toate ingredientele pe care dulciurile vegane le conțin sunt naturale iar asta înseamnă că nu te vor îngrașă.

De ce ar trebui să alegi dulciurile vegane?

Dulciurile vegane au un plus foarte mare față de dulciurile standard deoarece nu conțin produse de origine animală. Cu toate că dulciurile și produsele lactate reprezintă o baza importanta în dieta tuturor, ele pot prezenta riscuri pentru sănătate mai ales atunci când sunt consumate în exces.

Deserturile vegane nu conțin ingrediente prelucrate în ceea ce înseamnă zahărul rafinat, potențiatori de culoare sau de arome, afanatori dar și alte ingrediente dăunătoare. Consumul de zahăr în exces îți afectează sănătatea.  În plus, zahărul nu conține deloc nutrienți iar asta înseamnă că îți va oferi un aport de calorii goale care vor duce rapid la creșterea în greutatea dar și la obezitate.

Consumul de zahăr în exces va duce la foarte multe probleme, de la diabet și până la cancer. Zahărul nu conține deloc nutrienți iar asta înseamnă că vei acumula un aport de calorii goale care va duce rapid la creșterea greutate și la obezitate.

Dulciurile vegane sunt perfecte pentru toate acele persoane care iubesc mâncarea bună.

Ingredientele cheie în pregătirea dulciurilor vegane

Din compoziția dulciurilor vegane este exclus orice ingredient de origine animală precum: ouă, lapte, unt sau margarină. De asemenea aceste tipuri de dulciuri nu conțîn esențe artificiale sau aditivi și nu în ultimul rând nu conțin potentatori de aromă, E-uri sau conservanți.

Ingredientele care sunt utilizate de cele mai multe ori în dulciurile vegane sunt: nucile și semințele precum nuca de cocoș,  migdale, nuci românești, nuci pecan, nuci de macadamia, caju, semințe de floarea soarelui și de dovleac.

În prăjiturile vegane se folosesc îndulcitori naturali precum: miere, zahăr de mesteacăn, sirop de agave și ștevie. Aceste dulciuri mai conțin și superalimente precum: cacao crudă, măcă, lucuma, mesquite, goji, ashwaganda, carob, roscobe, guarana, spirulină dar și chlorella.

În compoziția tuturor acestor dulciuri mai poți găși și: fructe uscate și prospete precum fructe de pădure, portocale, mere, dovleac, merișoare, curmale, stafide sau smochine. Mai putem găși și condimente naturale precum vanilie, scorțișoară, cardamom, nucșoară sau uleiuri naturale precum: ulei de cacao, cocoș, trandafiri, lavandă sau mentă.

Dulciurile vegane sunt ideale pentru cei mici

Deserturile vegane sunt recomandat copiilor deoarece sunt mai sigure și mai sănătoase. Datorită aportului de nutrienți pe care îl au aceste dulciuri va oferi mai multă energie celor mici.

Vei observă că cei mici care consumă dulciuri vegane nu sunt la fel de agitate precum copii care consumă deserturi tradiționale. Se poate înlocui cu succes în rețetele de ciocolată raw-vegană pentru copii pudra de cacao cu pudra de roscove.

Cofetăria Aida îți pune la dispoziție cele mai bune dulciuri

Poți oricând savura cele mai delicioase dulciuri de la Cofetăria Aida. Doar aici vei găși deserturile de cae ai nevoie pentru a avea parte de o zi mai bună.

Share With: