BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeEvenimenteBistro Carol ofera servicii de catering profesionale

Bistro Carol ofera servicii de catering profesionale

Bistro Carol ofera servicii de catering profesionale

Suneti in cautarea unui firme de catering profesionala,care sa va ofere preparatele potrivite evenimentului vostru? Doriti sa surprindeti pe cei dragi cu mancauri traditionale si internationale savuroase, realizate de bucatari iscusiti? Atunci nu aveti nimic altceva d efacut decat sa apelati cu mare incredere la serviciile de catering oferite de Bistrol Carol!

Bistro Carol este un restaurant de un bun gust, amplasat chiar in centrul orasului Craiova, dispunand de o sala cu 40 de locuri si de o terasa chocheta, unde va puteti racori in zilele calduroase, datorita instalatiei de racorire cu care este prevazuta.

Meniuri delicioase pentru toate gusturile

Am venit in intampinarea clientilor nostri inca din anul 2011 cu un meniu care cuprinde preparate traditionale si internationale, insa din primavara acestui an am adus un  plus de savoare – meniul vegetarian, acesta adresandu-se clienilor vegetarieni, vegani si nu numai.

Bistro Carol reprezinta o firma de catering cu peste 10 ani de experienta, care pune la dispozitia clientilor sai o varietate de meniuri: meniul zilei traditional, meniul zilei vegetarian, meniul a la carte, desert, bauturi si catering evenimente. Suntem o echipa dinamica, flexibila si experimentata, capabila sa raspunda cu un real succes, chiar si in fata celor mai rafinate preferinte si gusturi.

Bistro Carol este partenerul ideal atunci cand doriti sa va bucurati de meniuri cu un gust autentic. Oferta propusa de noi este diversificata, iar promotiile pe care vi le propunem sunt de nerefuzat: Platou SUPREME, Platou 6 CAROL BURGERS, Platou HORA SARMALUTELOR, Platou PUI TARANESC, Platou 8 CAROL BURGERS, Platou CAROL reinterpretat.

Garantam preparate aromate si cu un gust deosebit

Bistro Carol este o firma de catering preferata de cei care organizeaza evenimente, datorita seriozitatii, maestrilor bucatari care pun multa pasiune in realizarea preparatelor, ingredientelor de cea mai buna calitate si preturilor foarte atractive.

Aveti posibilitatea de a comanda online preparatele dorite pe pagina web www.bistrocarol.ro, iar noi va garantam ca vo fi exact acolo unde vreti sa va primiti mancarea proaspata, naturala si sanatoasa.

Preparatele oferite de Bistro Carol sunt realizate de bucatari talentati si pasionati de gastronomie, iar ingredientele folosite sunt foarte atent selectionate de la producatorii din zona Olteniei. In acest fel garantam prospetimea, aroma si gustul deosebit care se gaseste in orice preparat creat de bucatarii nostri.

39163094 – polenta and stew

Va astepta cu mult drag sa ne calcati pragul pentru a servi apetisantele noastre preparate sau sa le comandati online, pentru a le putea degusta fie acasa alaturi de cei dragi sau fie la servicii impreuna cu colegii.

Share With: