BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeHorecaAlege aparatele de cafea pentru a beneficia de o cafea desavarsita

Alege aparatele de cafea pentru a beneficia de o cafea desavarsita

aroma-de-cafea

Alege aparatele de cafea pentru a beneficia de o cafea desavarsita

Legendele care dezvaluie aparitia cafelei sunt tot mai numeroase. Cu toate astea cele mai vechi dovezi istorice despre bautorii de cafea au aparut la mijlocul secolului al XV-lea in povestirile lui Ahmed al-Ghaffar. Mai trebuie sa stii ca in Arabia au fost prajite si preparate boabele de cafea asa cum se prepara astazi. Cafeaua mai era folosita si de practicantii sufismului ca acestia sa poata ramane treji in timpul ritualurilor lor religioase.

Ali ben Omar este cel care a descoperit cafeaua in timpul sederii sale la regele Adal Saddadin in anul 1401. Pana in secolul al XVI-lea cafeaua a ajuns si in Orientul Mijlociu, Persia, Turcia sau nordul Africii. Dupa aceea cafeaua a fost fost exportata peste tot in lume. Cafeaua s-a raspandit rapid in Italia, in restul Europei, in Indonezia dar si in cele doua Americi.

cafea-pentru-birou

Cele mai cunoscute arome de cafea

In general cafeaua poarte numele tarii sau al regiunii de unde aceasta este recoltata. Boabele de cafea sunt identificate in functie de arome, de aciditate, de consistenta sau de intensitatea gustului.

Cele mai cunoscute arome de cafea sunt:

  • Bourbon –  a fost cultivata pentru prima data pe insula Bourbon
  • Typica – este una dintre cele mai importante varietati de cafea Arabica din lume si este cultivata in America Centrala
  • Columbiana – este cafeaua Arabica care este recoltata in Columbia
  • Java –  este recoltata in insula indoneziana Java
  • Kona – este o cafea care este cultivata pe pantele muntilor din Hawaii
  • Catimor – este o combinatie intre varietatile de cafea Caturra si Timor. Aceasta a fost creata in Portugalia si se maturizeaza foarte repede
  • Catuai – este o cafea recunoscuta pentru rezistenta sporita in fata intemperiilor
  • Mundonovo –  este cafeaua cea mai des intalnita in Brazilia si este ideala pentru climatul acestei tari
  • Caturra – este o varianta a solului Bourbon si a fost plantata pentru prima data in orasul Caturra.

Afla cum poti avea parte de cele mai bune aparate de cafea

In primul rand trebuie sa stii ca Alo Cafea este compania care te va ajuta sa ai parte de serviciul de inchirieri automate cafea. In momentul in care te-ai hotarat sa ai parte de aceasta colaborare trebuie sa stii ca produsele puse la dispozitie de Alo Cafea sunt: automate de cafea sau espressoare. In mod sigur le vei putea pune la dispozitie angajatilor tai produsele de care au nevoie pentru a avea parte de o cafea cat mai calitativa. Pe langa asta marcile de cafea de care toti angajatii tai se vor putea bucura sunt incredibile. Acestea sunt marci cunoscute precum: Lavazza, Tchibo, Covim, Davidoff, Segafredo, Iuliu Meinl.

Fie ca ai o firma mai mica sau ca detii o companie mare aparatele de cafea nu ar trebui sa lipseasca la locul de munca. Oamenii sunt mai multumiti atunci cand pot sa isi faca o cafea in prima parte a diminetii pe care sa o savureze o perioada cat mai mare de timp. Preturile pe care Alo Cafea le impune sunt accesibile si nu iti vor afecta bugetul.

Share With: