BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAfaceriProfita de cele mai bune servicii de protectie a muncii doar cu Body SRL

Profita de cele mai bune servicii de protectie a muncii doar cu Body SRL

Profita de cele mai bune servicii de protectie a muncii doar cu Body SRL

Body SRL este o companie infiintata in anul 2006. De-a lungul timpului ne-am facut remarcati prin serviciile noastre de cea mai inalta calitate si prin siguranta pe care o oferim tuturor clientilor nostri. Punem la dispozitia clientilor atat servicii SSM cat si servicii PSI care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

De ce ai nevoie de serviciile noastre?

Ei bine, orice companie are nevoie sa isi instruiasca angajatii pentru a lucra conform legii. Practic, toate aceste instruiri sunt obligatorii prin lege. Alaturi de noi angajatii tai vor avea pare si de coordonare SSM astfel incat sa isi poata desfasura activitatea la locul de munca in cele mai sigure conditii.

Accidentele de munca produc pierderi considerabile pentru angajatori dar si suferinta pentru angajati. Nu are sens sa iti pui angajatii in pericol inutil, cel mai bine este sa apelezi la noi pentru ca acestia sa fie cat mai bine instruiti. Cu cat angajatii stiu mai bine ce au de facut cu atat numarul accidentelor de munca va fi tot mai scazut. Pericolele sunt la tot pasul si este firesc ca angajatii tai sa le constate si sa reactioneze cat mai potrivit. In plus, natura pericolelelor difera in functie de domeniul tau de activitate. Este firesc ca intr-o companie cu domeniul de activitate de croitorie accidentele de munca sa fie diferite fata de o companie cu domeniul de activitate de tipografie. Fiecare angajat trebuie sa isi cunoasca in detaliu locul de munca si sa inteleaga pericolele la care este expus.

echipamente-protectia-muncii

In cazul in care refuzi sa le oferi angajatilor tai o pregatire adecvata in securitatea si sanatatea in munca trebuie sa stii ca te vor paste amenzi usturatoare. Legea nu glumeste atunci cand viata oamenilor se afla in pericol. Ca angajator trebuie sa le oferi angajatilor cele mai bune conditii de munca dar si o instruire ca la carte. Noi suntem aici ca tu sa poti scapa de aceasta grija. Ai incredere in noi si vei avea parte de angajati perfect instruiti care vor stii cum sa reactioneze in orice situatie.

Pentru angajati perfect instruiti alege cursurile noastre

Alaturi de noi angajatii tai mai pot beneficia si de cursuri de calificare. Iti punem la dispozitie cursuri de calificare cu autorizatie ISCIR  de macaragiu sau stivuitorist dar si cursuri de calificare in domeniul agricol de tractorist- agricol. Prin aceste cursuri angajatii tai se vor specializa si vor stii cum sa isi desfasoare activitatea.  Toate informatiile pe care le detinem sunt transpuse intr-un mod inedit astfel incat sa nu plictiseasca si sa starneasca instant interesul. Alaturi de noi oricine se poate forma si poate avea siguranta unei cariere de succes.

Body SRL este compania perfecta pentru tine. Colaboreaza cu noi daca vrei sa ai parte de cele mai deosebite rezultate. De-a lungul timpului am reusit sa ne demonstram calitatile si seriozitatea cu care ne tratam fiecare client. Apeleaza cu incredere la noi si nu vei regreta, doar cu noi poti avea parte de cele mai perfecte sevicii protectia muncii.

Share With: