BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeCălătoriiCu Tropical Tour vei avea destinatii de vacanta fascinante

Cu Tropical Tour vei avea destinatii de vacanta fascinante

Maldive img1

Cu Tropical Tour vei avea destinatii de vacanta fascinante

Atunci cand visezi la vacanta de vara, cu siguranta iti imaginezi insule exotice, peisaje captivante, plaje cu nisip fin, apa limpede ca cristalul, vegetatie luxurianta, apusuri de soare spectaculoase, obiective turistice impunatoare sau complexe de lux.

Daca te-ai hotarat sa te relaxezi impreuna cu familia, prietenii sau iubitul in aceasta vara, atunci Tropical Tour este alaturi de tine cu o multime de oferte tentante in cele mai feerice destinatii de vacanta.

Activitatile turistice oferite de Tropical Tour

Cu agentia de turism Tropical Tour te poti bucura de o multitudine de activitati turistice si anume:

  • turism intern si aici enumeram: vacante adorabile in toate statiunile de pe litoralul Marii Negre; odihna si tratament in statiunile de tip montan si balneoclimateric; excursii si tabere pline de distractie pentru elevi si studenti; excursii si sejururi in minunata Delta Dunarii; excursii cu programe culturale si istorico-religioase; turism de tranzit; inchirieri masini; transport turistic cu microbuze si autocare (Tropical Tour fiind o agentie de turism din Craiova care are grija de turistul sau, isi propune sa ofere acestuia o vacanta cat mai confortabila si relaxanta); cantonamente sportivi; bilete de avion; conferinte, congrese, training-uri si seminarii; programe de weekend de tip turistic.
  • turism extern si aici enumeram: oferte pentru individuali fara sa fie inclus transportul (Grecia, Bulgaria, Austria, Serbia, etc.); pachete de servicii cu includerea zborului charter (Turcia, Egipt, Spania, Grecia, Malta, etc.); croaziere; pachete turistice la preturi avantajoase in destinatii exotice (Caraibe, Brazilia, Maldive, Cuba, Mauritius, Mexic, etc.); circuite si excursii pentru turisti individuali si grupuri;  pelerinaje religioase; circuite si tabere pentru elevi si studenti; transport pe cont propriu, avion sau autocar; inchirieri  microbuze si autocare; rezervari bilete de avion pentru toate destinatiile; etc.
  • alte servicii si aici intra: consultanta de tip turistic; asigurari medicale pentru turisti (calatorii in strainatate); formare profesionala.

Exista programe speciale cu reducere pentru sejururile in strainatate?

tropical-tour-oferte-vara

Tropical Tour le ofera in mod traditional.

Tropical Tour ofera turistilor programe speciale cu reducere pentru vacante si anume: Inscrieri Timpurii, First Minute, Last Minute, Early booking, Senior Voyage, etc.

Daca te-ai hotarat asupra destinatiei turistice, atunci te asteptam pe website-ul www.tropicaltour.ro sa-ti faci rezervarea dorita sau daca doresti mai multe informatii cu privire la alte destinatii exotice, echipa noastra iti va sta la dispozitie, pentru ati oferi cele mai adecvate sfaturi in legatura cu vacanta ta.

Tropical Tour pune la dispozitia turistilor o multime de oferte in locuri de vis, detinatii in care poti petrece cateva zile de vacanta uimitoare, pe care nu le vei putea uita prea curand.

Share With: