BEST Articles - Promovare prin articole. Publica online ARTICOLE Gratuite!
HomeAuto & MotoVictor Detailing va ofera un detailing exterior profesional

Victor Detailing va ofera un detailing exterior profesional

Victor Detailing va ofera un detailing exterior profesional

Echipa Victor Detailing este extrem de eficienta, lucru dovedit din portofoliul de clienti pe care ii detinem si care revin de fiecare data, cand doresc serviciile noastre profesionale.

In permanenta, baza noastra de clienti se mareste, lucru care este foarte important pentru firma noastra, unde concurenta este destul de mare. Daca doriti sa va numarati printre clientii Victor Detailing, aveti acum posibilitatea de a accesa pagina web www.victordetailing.ro si de a comanda serviciile noastre, iar daca doriti sa luati legatura cu echipa noastra, puteti sa ne contactati prin e-mail, telefon sau formularul de contact.

Servicii superioare – echipamente moderne – preturi convenabile!

Pe langa echipa calificata pe care v-o oferim, va mai punem la dispozitie echipamente de ultima generatie, care aduc un plus de calitate si profesionalism actului final. Toate produsele si echipamentele pe care le utilizam sunt de o calitate excelenta, lucru care ne mentine in topul celor mai renumite firme de curatenie.

Victor Detailing va ofera pe langa un detailing exterior de o foarte buna calitate si detailing interior la cele mai inalte standarde si la preturi pentru toate buzunarele. Victor Detailing va pune la dispozitie un consultant profesionist, care va face o evaluare corecta si detaliata asupra curateniei pe care o vreti, astfel incat sa aveti un raport calitate/pret excelent.

Datarita faptului ca suntem o un atelier de detailing auto ce detine o mare experienta, putem spune ca vom face ca masina dumneavoastra sa arate ca noua, oferinduva o curatenie auto impecabila, chiar si acolo unde exista locuri inaccesibile.

detailing exterior complet img_1

Serviciul de detailing auto exterior este extrem de complex, enumeram cateva dintre procedee:

  • decontaminarea suprafetelor (se utilizeaza argile speciale, care nu afecteaza suprafata)
  • polisharea sau lustruirea (prin acest procedeu se inlatura zgarieturile fine si se folosesc paste abrazive care rectifica perfect suprafata respectiva)
  • aplicarea unei protectii (aceasta protectie este in functie de sezon; formeaza un scut incolor, rezistent si elastic, care are rolul de a proteja lacul si vopseaua masinii)
  • cauciucurile sau ornamentele confectionate din diferite materiale sintetice se trateaza fie cu gel pe timpul iernii, fie cu dressing pe timpul verii.

Un strat de protectie exterior poate sa fie rezistent timp de sase luni, acest lucru fiind in functie de tratamentul care s-a realizat, de numarul de kilometri care sunt parcursi, de modul in care se utilizeaza masina sau de conditiile in care aceasta este pastrata.

Asadar, apeland la serviciile de detailing exterior auto si nu numai oferite de Atelierul Auto Victor Detailing veti avea o masina curata, confortabila si placuta, in care veti calatori cu mare placere.

Share With: